ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕 کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سارا منجزی دقیقا حکمت بازیگر شدنش رو نفهمیدم ستاره پسیانی بد نیست بازیگر تئاتریه علی صادقی هم این او ...
اره دقیقا علی صادقی افت کرده چون یه دوره دور بود از بازیگری اتفاقا در هالیوود هم یه بازیگر بازیش عالی بوده چند سال از بازیگری دور بوده و برگشته بازیش ضعیف شده بوده، اما علی صادقی خودش رو اورده بودن تو یه برنامه خیلیییی اروم بود نمیدونم اروم شده یا اروم بوده قبلا میتونسته نقش طنز بازی کنه الان نمی تونه