2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی حالم بده ،😭😭😭😭 اصلا انگار دیگه صدام به خدا هم نمیرسع شرایطم بده 

وای قربونت برم اینجوری نگو 🥲🥺

تو همیشه نمونه یه خانوم شاد و کار درست انرژی مثبت برای من بودی و هستی 

در جریان مسائل من هستی دیگه 😔🥺بخدا که کنار من شاهی

خیلی حالم بده ،😭😭😭😭 اصلا انگار دیگه صدام به خدا هم نمیرسع شرایطم بده 

سلام عزیزم وقتتون بخیر ببخشید مزاحمتون شدم تو یه تاپیکی دیدم نوشتین سرکوچتون دوتا مزار شهید گمنام هست که حاجت گرفتین خواستم ازتون خواهش کنم میشه از طرف منم برید فاتحه بخونید و ازشون بخایید واسطه بشن از خدا بخان من به کسی که دوسش دارم خیلی زود بدون دردسر برسم😭😭🙏🙏بخدا چندین ساله در عذابم

اگه مقدور بود اینکارو لطفا برام انجام بده انشاالله به هرچی میخوایید برسید اسمم نسترن هست

چشم عزیزم فردا حتما میرم 

قربونت برم من خیلی مهربونی انشاالله به حق حضرت عباس حاجت روا شی لطفا از طرف من قسمشون بده به امام زمان به حضرت فاطمه زهرا حضرت علی به امام حسین و حضرت عباس که حاجت منو از خدا بخان و به کسی که میخام زودتر برسم و به صلاحم باشه...۸ساله منتظرم بخدا😭😭🙏🙏 انشاالله دلت همیشه شاد باشه که منو شاد کردی انشاالله به حاجتم برسم تا ابد دعات میکنم 

قربونت برم من خیلی مهربونی انشاالله به حق حضرت عباس حاجت روا شی لطفا از طرف من قسمشون بده به امام زم ...

عزیزم انشالله که واست خیر باشه و به حاجتت برسی من حتما فردا میرم خودم که خیلی ازشون حاجت گرفتم انشالله که توام به حاجتت برسی فقط واسشون هفت تا سوره قدر بخون منم میرم حتما میخونم 

عزیزم انشالله که واست خیر باشه و به حاجتت برسی من حتما فردا میرم خودم که خیلی ازشون حاجت گرفتم انشال ...

رو چشمم میخونم حتما😭😭 قربون دستت عزیزم خدا خیر دنیا و آخرت بهت بده انشاالله خبر خوب حاجت رواییم بهت بدم به حق امام علی

اره هم اسم هستیم اتفاقا ،🤣😘ولی حاجت روا شدی حتما بیا بگو

جدن؟؟😍😍😍واای خدایا چه اسم قشنگی داریم😁ولی شک شدم بخدا شاید اینم یه نشونه از طرف خداست انشاالله منم مثل شما حاجت روا شم