2777
2789

وقتی کسیو نداری خودتیو خودت تنهای تنها هستی،الانم که بچه دارم و هزارتا مشکل دیگه که نمیدونم راهش و درمانش چیه؟

۵ساله که اومدم برام۱۰۰سال گذشته افسردگی شدید گرفتم حوصله هیچی ندارم هیچی خوشحالم نمیکنه، دیگه خدایا به مرگ خودم راضیم از صبم تا شب تنها با یه بچه کوچیک تو خونه زجراورترین کار دنیاس شوهرمم اخرشب میاد از سرکار

امروز بچم شیر تو گلوش پرید داشت خفه میشد هیچکیو نداشتم به دادم برسه،همش گریه میکردم و میترسیدم تجربه ای ندارم بچه اول و غربت واقعا سخته بچم دوماهشه اندازه ۲۰۰سال اشک ریختم بخاطر تنهاییام و درد و رفلاکس و کولیک و...امروز دیگه خیلی ترسیدم از اینکه تنهام و به بچه شیر بدم😭

من خیلی ضعیفم میترسم از اونورم تنهام و بی تجربگی بودنم داره منو از پا درمیاره روز به روز ضعیفتر میشم چون اصلا بخودم نمیرسم و همش بفکر بچمم خدایا دیگه خستم🖤

من شهر خودمم و تا خونه بابام پنج دقه راهه ولی توی اون شرایطم کسی کمکم نبود قرار نیست که اونا دائم کنارت باشن و کارارو بکن تا شیش ماهگی بچم روزی یه وعده وقت میکردم غذا بخورم اونم شام ساعت ده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک تو شهر غریب نیستمم تنهام ☹️ مادرت نمیتونن چند وقتی بیان کمک؟

داداشم مدرسه داره نمیتونه

حداقل خیالت راحته بقیه هستن موقع نیاز 

ولی من بدبخت هیچی خستم و کم آوردم

داداشم مدرسه داره نمیتونه حداقل خیالت راحته بقیه هستن موقع نیاز  ولی من بدبخت هیچی خستم و کم ...

تو بارداری هیچکس ی لیوان ابم دستم نداد وقتی هم زایمان کردم ۵ روز فقط مامانم اومد کمکم و رفت همین

🕊✌🏻

عزیزم منم یه بچه بزرگ کردم بخدا همه کاراشو خودم انجام دادم

فقط تا یکماه مادرم کمک کرد و رفت

بقیش با خودم بود

حتی وقتی مریض میشد خودم آژانس میگرفتم میبردم دکتر

واکسن زدناش خودم

همچی

ولی بچه رو که ترو خشک میکنی لذت داره

وقتی میبینی روز ب روز بزرگتر میشه

کم کم حرف میزنه باهات

صبور باش

خدای بزرگ حکمتتو شکر‌/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)

یادت باشه هر کس کمکت کنه یه روز میزنه تو سرت حتی مادر خودت بعدم انتظارای عجیب غریب ازت داره و تو تربیت بچه دخالت میکنه و گند میزنه به تربیتش. ای کاش از اول یه جایی بودم هیچ کس نبود کمکم

من شهر خودمم و تا خونه بابام پنج دقه راهه ولی توی اون شرایطم کسی کمکم نبود قرار نیست که اونا دائم کن ...

منم توقع کمک ندارم،حداقل واسه نیاز یکی باشه به دادم برسه بی تجربگی و بچه اول و غربت خیلی سختمه 

امروز داشت خفه میشد و من هیچکیو نداشتم به دادم برسه،الان اینقد ترسیدم که موقع تنهایی بهش شیر بدم🖤همش دلدرد داره و شکمش دیروز کار نکرده امروزم با چرب کردن و هزارتا دردسر یذره کار کرده،

بچه من با یروز شکمش کار نکردن بیقراری میکنه از اونورم رفلاکس

عزیزم منم یه بچه بزرگ کردم بخدا همه کاراشو خودم انجام دادم فقط تا یکماه مادرم کمک کرد و رفت بقیش ب ...

واسه من از اول بچم درد میکشید و حساسیت داشت و ایام عید و هیچ دکتری نبود ببرمش،گوارشش بهم ریخت الانم با دارو یذره بهتره ولی بچه من یروز شکمش کار نکنه بیقراره و دلدرد داره امروز اینجوری شد شیر پرید توگلوش دیگه چشام ترسیده از تنها بودن و شیر دادن بهش🖤