2777
2789
عنوان

بتا۲۰۰برای سه روز به موعد طبیعیه؟

127 بازدید | 12 پست

سلام من ۱۷ام موعدمه از هشت روز پیش بی بی زدم هالع مینداخت امروزم رفتم از ۲۰۰بود بتام... زیاد نیست برای سه روز قبل موعد..یعنی روز موعدم میشه۴۰۰اینا

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بتا زیاد اشکال ندارع کم مشکل داره

مرسی عزیزم....الان من باید چیکار کنم کی باید برم دکتر برام سونو بنویسه برم چی بگم؟

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
من  دو روز بعداز موعد۶۰۰۰بودم

اخه من هم بی بی چکامم زود مثبت شدن یعنی ۱۰روز بعد اقدامم مثبت شدن....الانم سه روز به موعدمه انتظار داشتم منفی یا مشکوک بزنه که ۲۰۰شد

اذه دیگه برو متخصص زنان خودش میگه چیکار کنی

مرسی عزیزم

اخه من هم بی بی چکامم زود مثبت شدن یعنی ۱۰روز بعد اقدامم مثبت شدن....الانم سه روز به موعدمه انتظار د ...

منم سر دخترم ۶روز به موعد مثبت شد بی بی چک اونم پررنگ تازه سر این یکی هم ۳روز به موعد بی بی چک مثبت شد

همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمی‌شود.
منم سر دخترم ۶روز به موعد مثبت شد بی بی چک اونم پررنگ تازه سر این یکی هم ۳روز به موعد بی بی چک مثبت ...

الهیی..خدا نگهشون داره ..منتها میگم بتام زیاد نیست

الهیی..خدا نگهشون داره ..منتها میگم بتام زیاد نیست

خب بتا تا قبل از موعد همینه عددش همینکه موعدت بگذره یهو شروع به زیاد شدن میکنه

همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمی‌شود.
خب بتا تا قبل از موعد همینه عددش همینکه موعدت بگذره یهو شروع به زیاد شدن میکنه

ممنون عزیزم