2777
2789

دکتر تغذیه خوب برای نوجوون سراغ دارید‌

و اینکه شما از چه پزشکی برای افزایش قد و وزن نوجووناتون نتیجه گرفتید. اگر کمک کنید ممنون میشم

برو پیش بیات برای تغذیه

پسرم بد غذاست الان قد و وزنش نسبت به هم سناش خیلی کمتره. 

بهداشت گفت اینطوری پیش بره ممکنه حتی از قد ژنتیکی که میانگین قد والدینه کوتاه‌تر بشه.  خیلی نگرانم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم بد غذاست الان قد و وزنش نسبت به هم سناش خیلی کمتره.  بهداشت گفت اینطوری پیش بره ممکنه حتی ...

ببین بیات تو شمس ابادی مجتمع قصرنور

من چندسال پیش رفتم پیشش ده کیلو وزن اضافه کردم

ی نسخه ببر ولی مدیونی اگر منو دعا نکنی بجاش

لبنیات میخوره ؟

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
خیلی کم. با اینکه همیشه شیر و ماست داریم تو خونه. کوچیکه هر روز شیر میخوره، ولی بزرگه شیر دوست نداره ...

خب به خاطر همینه لااقل قرص کلسیم دی بهش بده .زینک. 

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
دی هر ماه میدم بهش. ولی کلسیم ندادم. پارسال آزمایش داد فقط آهن و دی براش تجویز کرد.

چون لبنیات کم میخوره وکلسیم بالایی دارن وکلسیم برا رشد قد خیلی خوبه میگم .مواد پروتئینی ام خوبن واسه رشد قد .ورزش والیبال بسکتبال ام خوبه