2777
2789
عنوان

دلم نمیخاد برم خونه مادرشوهر

436 بازدید | 26 پست

هر موقع میریم خواهر شوهرم و جاریم باهام حرف نمی زنند در حد یه سلام خشک و خالی انگار دشمن شونم. مادرشوهرمم فقط با پسرش حرف میزنه و چشم دیدن منو نداره...

تازگیا باهاشون بحثم شده ..

دلم نمیخاد اصلا برم خونشون ولی شوهرم زور میگه و دعوا را میندازه که حتما باید باااهم بریم ..

رفتارای زشت خانواده ش رو نمی بینه و هیچی بهشون نمیگه فقط به من میگه چرا اینجوری رفتار میکنی چرا اینقدر کینه ای هستی و ...

شما بگید من چیکار کنم؟

عاقبت همه‌ی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم

منم عین شرایط شما رو دارم ولی اگه در این حد باشن ک‌محل ندن اصلا پامم‌نمیزارم

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرتوپیش اونا تنها نذار

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
منم عین شرایط شما رو دارم ولی اگه در این حد باشن ک‌محل ندن اصلا پامم‌نمیزارم

بنظرتون من چیکار کنم ؟ جلوی شوهرمو چجوری بگیرم آخه؟

عاقبت همه‌ی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم

هیچی بابا با شوهری که حرف حالیش نیست و خانواده ا رو ادم خوبه میدونه هیچ کاری نمیشه کرد 

به من خونشون چیزی بگن شوهرم میگه شوخی کردن تو بی جنبه ای 

اونام کارشونو بلدن تو مسخره بازی میگن حرفاشونو که شوهرم بگه شوخیه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

انقدر برو اونجا و محل به رفتارشون نده بشین واسه خودت گوشی بازی کن انگار وحود ندارن که خودشون به زیون بیان بگن دیگه نیا 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند