2777
2789
عنوان

دلم نمیخاد برم خونه مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 26 پست
بنظرتون من چیکار کنم ؟ جلوی شوهرمو چجوری بگیرم آخه؟

مبگم مریضم حال ندارم سردرد دارم دل درد دارم 

میگم جایی ک بهم بی احترامی میشه پامو نمیزارم 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
هیچی بابا با شوهری که حرف حالیش نیست و خانواده ا رو ادم خوبه میدونه هیچ کاری نمیشه کرد  به من ...

دقیقااا همه حرفی میزنن و آخرم میگن ما که چیزی نگفتیم ما توصیه کردیم و از این چیزا

عاقبت همه‌ی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر برو اونجا و محل به رفتارشون نده بشین واسه خودت گوشی بازی کن انگار وحود ندارن که خودشون به زیون ...

اره این فکر خوبیه امیدوارم به شوهرم بگن تنها بیا

عاقبت همه‌ی ما زیرِ این خاک آرام خواهیم گرفت ؛ ما که روی آن دمی به همدیگر مجالِ آرامش ندادیم
انقدر برو اونجا و محل به رفتارشون نده بشین واسه خودت گوشی بازی کن انگار وحود ندارن که خودشون به زیون ...

منم مدتها بی محلی و بی احترامی رو تحمل کردم میرفتم و محلشون نمیدادم اصلا انگار نه انگار که دارن با رفتارشون ناراحتم میکنن وقتی دیدن نمیتونن منو ناراحت کنن گفتن دیگه به چه زبونی بگیم خوشمون نمیاد نیا و اینگونه بود که چهار ساله قطع رابطه کردم و در آرامش زندگی میکنم 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
منم مدتها بی محلی و بی احترامی رو تحمل کردم میرفتم و محلشون نمیدادم اصلا انگار نه انگار که دارن با ر ...

خوش به حالت از دستشون خالص شدی 

خوش به حالت از دستشون خالص شدی 

بعد سالها نفس راحت کشیدم تازه همسرمم خانوادشو خوب شناخت خودشم از خواهراش متنفر شده خوشبختانه بچمم ندیدن و نتونستن تو تربیتش دخالت کنن بچم اصلا عمو عمه نمیشناسه

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
بعد سالها نفس راحت کشیدم تازه همسرمم خانوادشو خوب شناخت خودشم از خواهراش متنفر شده خوشبختانه بچمم ند ...

منم همش ترس اینو دارم بچه دار که شدم تو تربیت بچه مم دخالت کنن.. خدا از سرشون نگذرا

منم همش ترس اینو دارم بچه دار که شدم تو تربیت بچه مم دخالت کنن.. خدا از سرشون نگذرا

من نگران بودم این بی محلی و بی احترامی ها باعث بشه بچه دار که شدم اونم نسبت بهم رفتار درستی نداشته باشه ولی خودشون از بدطینتی کاری رو کردن که من سالها آرزوم بود خداروشکر شرشون به خودشون برگشت 

من نگران بودم این بی محلی و بی احترامی ها باعث بشه بچه دار که شدم اونم نسبت بهم رفتار درستی نداشته ب ...

خدا روشکر واقعا خوشحالم که الان آرامش داری

چطور واقعا تحمل می کردی

به سختی فکر کن سه تا خواهرشوهر دارم که مجردن یدونشون حتی رفتار درستی نداشت اوایلش بلد نبودم نشون میدادم ناراحتم و اونارو شاد میکردم بالاخره یاد گرفتم چیکار باید کنم که اونا حرص بخورن ظاهرم‌کاملا خنثی بود انگار نه انگار که چنین ادمایی تو اون فضا وجود دارن در کل رفت و امدمونم کم بود در حد سر زدن خیلی کم میرفتم همونم خیلی خودمو کنترل میکردم کاملا عادی و راحت جوری که اونا دیگه نتونستن تحمل کنن و حرفشونو زدن بدون اینکه کلمه ای بی احترامی کرده باشم یا صدام رفته باشه بالا رابطم قطع شد واقعا نجات پیدا کردم همه جوره از دست اون خانواده راحت شدم انگار که هرگز همسرم خانواده ای نداشته