2777
2789
عنوان

به نظرتون به مادرشوهرم چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ذوق نوه اشو داره ، لطفأ از همدیگه کینه به دل نگیرید ، زندگیو آسون بگیرید تا سخت نگذره ، بعدش هم رازی که خودت نتونستی نگهش داری و به مادر شوهر گفتی (خودت یا همسرت ) چطوری انتظار داری مادرشوهر رازو نگه داره ، ضمنأ مبارکه ، حالا دیگه نی نی سایتیا هم میدونن بیخیال شو 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
بیخیال همینو بزرگش می‌کنی ارامش زندگیتو میگیری فهمیدن که فهمیدن مهم نیس

انقد بی تفاوت از حرف من رد شده خلافشو عمل کرده زنگ زدن به من تبریک گفتن من شوک شدم این بزرگ کردنه از نظر شما این چیزا عادیه؟

انقد بی تفاوت از حرف من رد شده خلافشو عمل کرده زنگ زدن به من تبریک گفتن من شوک شدم این بزرگ کردنه از ...

نه از نظر من باید بگی اصلا به ذوق ربط ندارچون تایید کردی نگی این بی ادبیه

ذوق نوه اشو داره ، لطفأ از همدیگه کینه به دل نگیرید ، زندگیو آسون بگیرید تا سخت نگذره ، بعدش هم راضی ...

اون چند روز کنار من بود خونه مون فهمید اما اگه از من نپرسیده بود ناراحت نمیشدم ولی پرسید بگم گفتم نه نمیخوایم بگیم فعلا یه مدت بگذره

متاسفانه من اینجور مواقع استرس میگیرم نمیتونم درست حرفمو بزنم

باید یه بار امتحان کنی نگا حتی شده صد بار قبلش تو دلت تکرارش کن اما بگو خودتو قوی کن از همین چیزای کوچیک قوی شدن شروع میشه بعدا همچین بشی که به راحتی حرفتو بزنی من اولا دستام می‌لرزید عرق میکرد اما انقد کردم تا خوب شد الان راحت حرفمو میزنم 

بهش میگن جرعت مندی

اون چند روز کنار من بود خونه مون فهمید اما اگه از من نپرسیده بود ناراحت نمیشدم ولی پرسید بگم گفتم نه ...

بیخیال انشاالله وقتی خودت صاحب نوه بشی میفهمی نوه دار شدن چقدر شیرینه ، بعضیا نمیتونن راز نگه دارند دست خودشون هم نیست ، لذت ببر از دوران بارداریت ، برای هرچیز بی ارزشی حرص نخور مدیون بچه ات میشی ها ، اگه استرس داشته باشی یا الکی برای خودت حرص و جوش بخوری روی جنینت تاثیر منفی میذاره ، بجاش سعی کن حداقل تو نه ماه یه بار قرآن ختم کنی ، باور کن انقدر بچه ات صبور و آروم میشه که تا آخر عمر دعام میکنی ، خودم تجربه کردم عالیه

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
بیخیال انشاالله وقتی خودت صاحب نوه بشی میفهمی نوه دار شدن چقدر شیرینه ، بعضیا نمیتونن راز نگه دارند ...

البته نظر شما محترمه اما بنظرم باید بفهمی که هر طوری دلش خواست نمیتونه با من رفتار کنه و بی تفاوت رد شدن نسبت به همچین موضوعاتی ارزش قائل نشدن برای حرف خودمه