2777
2789
عنوان

بلاهای نخواندن و سبک شمردن نماز

2082 بازدید | 139 پست

پیامبر اکرم ص فرمودند 

هر کس زن یا مرد در نماز سستی کند،خداوند هجده کیفر به او دهد.

شش تا در دنیا 

سه تا هنگام مرگ 

سه تا در قبر 

سه تا در قیامت 

سه تا در وقت عبور از صراط 

اما در دنیا برکت از رزق و زندگیش بردارد،نور از صورتش برگردد،بهره ای از اسلام به وی ندهند،دعای صالحان در حقش مستجاب نکند و دعایش را اجابت نفرماید 

اما به هنگام مرگ به ذلت جان دهد ،چنان سنگینی در خود احساس کند که گویا کوهی بر او افتاده و چندان ضعف بر او غلبه کند که گویی شلاق بر او میزنند،دیگر آن که تشنه شود به طوری که اگر همه ی آب های دنیا را بیاشامد سیر نشود،سوم آنکه گرسنه گردد چنانکه اگر همه ی غذا های دنیا را بخورد سیر نشود 

اما در قبر غصه ی شدید و تاریکی و تنگی قبر 

در محشر نامه عملش را بدست چپش دهند و حسابش طولانی شود و از پل صراط خدا به او نظر رحمت نفرماید و از گناه پاکش نکند 

عوضی از او نپذیرد و هزار سال برای حساب نگهش دارد سپس او را وارد جهنم کند چنان که خداوند فرماید از جهنمیان پرسند چه چیزی شمارا به دوزخ کشیده؟گویند:ما از نماز گزاران نبودیم 

از هر چیزی که اجر و ثواب نماز را کم میکند بپرهیزید که سبک شمردن نماز محسوب میشود .مانند:

در حالت کسالت و سنگینی از جهت خواب یا غفلت نماز نخواند 

شتاب نداشته باشد 

در حال دفاع از ادرار و مدفوع و باد نباشد 

چشم به آسمان یا جای دیگر ندوزد،بلکه چشم خاشع باشد مثل کسی که چشم روی هم میگذارد و از هر چه منافی خشوع است پرهیز کند 

و سزاوار است آنچه که سبب زیاد شدن اجر و بلندی درجه هست انجام دهد مانند بکار بردن بوی خوش و پوشیدن پاکیزه ترین لباس و در دست کردن انگشتر عقیق و شانه نمودن مو ها و مسواک زدن دندان ها

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید همچین چیزی ببینیم هر روز😂

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!

انصافا بهترین نعمت برای انسان همین نمازه من که عاشقشم😍😁😁

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

آها🐾🐿

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

گورخیدم😐💔

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

اینا چیه میگید؟ منبع موثق بدید حرفتونو قبول کنیم.

مردمو از خدا و دین زده نکنید لطفا...

چه با نماز چه با دل چه با عمل صالح باشی خدا بهت نگاه میکنه اینقدر مهربونه و مطمئن باشید که بنده هاشو خیلی دوست داره. نماز خوبه ولی اینجوری که با ترس و لرز خونده بشه نه...

تازه عده ای هم از خدا بدشون میاد.

خلاصه بدونید خدا مهربون تر از این حرفاست🙂❤️ همیشه ام حواسش به همه بنده هاش هست

نمیدونستم دعا در حقشون مستجاب نمیشه 🙁چقدر بد

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

چرت و پرت نگید مگه خدا یزیده؟؟

نه دراکولا جان 

مؤدب باش 

حالا اگه بخاطر نماز نخوندنم جهنم نری حتما برا طرز حرف زدنت چوب تو آستینت میکنن☺️

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون