2777
2789
عنوان

بلاهای نخواندن و سبک شمردن نماز

| مشاهده متن کامل بحث + 2083 بازدید | 139 پست
اینجوری راجب نماز نگید تو روخدا شما که خوبی بخون خب ادم خوبی هم باش🌹

من نماز میخونم جاانم

و ترسوندن کار درستی نیست

دوست داشتن خوبه اما ترسناکه(: ..............................................................کاربری سال 99 هستم
والا کتابای معروفی نیستن من قران و کتاب امام علی و سجاد و فقط قبول دارم

اگه قران و قبول داری که توی هر سوره چند بار امر شده به نماز 

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه قران و قبول داری که توی هر سوره چند بار امر شده به نماز 

من نماز و  قبول دارم

ترسوندن مردم و قبول ندارم عزیزم

دوست داشتن خوبه اما ترسناکه(: ..............................................................کاربری سال 99 هستم

کسایی که به خوندن نماز معترض هستید حتما امتحانش ضرر نداره یه مدت نماز بخونید ببینید چقدر درها براتون باز میشه خیلی خیر وبرکت تو زندگیتون میاد 

من خودم هرچی دارم از نماز اول وقت دارم

والا یزیدم نماز میخوند ولی اصلا رفتارش درست بود؟

یعنی رفتار نادرستش بخاطر نماز خوندنش بود؟ 

کسی که نمازش واقعیه نه ظلم میکنه نه دزدی نه دروغ ولی اگه نمازش واقعی باشه از همه ی این گناها توبه میکنه و جبران 

چه بسا نماز یکیو مغرور کنه که خودشو بهترین بنده ی خدا بدونه 

و غرور و تکبر گناه کبیرست 

یجایی تو قرآن نوشته وای بر نمازگزاران 

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
عزیزم کساییم که نماز میخونن ممکنه نمازشون قبول نباشه.... بحث سبک شمردن نماز راجع همینه  ولی وا ...

کاش کامل بخونید...

گفتم همه نه ولی چیزی که مهم تره حق الناس هست. 

در ضمن با زور و ترسوندن و لرزوندن نمیشه که کسی رو وادار کرد نماز بخونه. بهتره با آرامش حرف بزنید نه اینکه از خدا پیغمبر بترسونید بنده بدبختو...

من نماز میخونم جاانم و ترسوندن کار درستی نیست

درسته ولی بعضی بخاطر همین ترس هم که شده شروع میکنن به نماز خوندن 

بعدم فقط نماز خوندن نبود راجع سبک شمردن نماز هم هست 

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

یعنی رفتار نادرستش بخاطر نماز خوندنش بود؟  کسی که نمازش واقعیه نه ظلم میکنه نه دزدی نه دروغ ول ...

من نماز خوندن قبول دارم

ولی اینکه بیایید مردم و بترسونید و قبول ندارم عزیزم

کتابی که شهید بنویسه رو قبول ندارم فقط کتاب قران و کتاب امام علی و امام سجاد و قبول دارم

پس قرآن رو بخون عزیزم 

اونجا هم هم آیه های خوف هست هم رجا 

اونجا هم فک میکنید خدا نعوذبالله یزید و ظالمه؟

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
یعنی رفتار نادرستش بخاطر نماز خوندنش بود؟  کسی که نمازش واقعیه نه ظلم میکنه نه دزدی نه دروغ ول ...

مساله اینه که راه درستو انتخاب نکردی.

اینجوری دو نفر هم میخواستن نماز بخونن استغفرالله فکر میکنن خدا ظالمه دیگه نمیخونن که...

کاش کامل بخونید... گفتم همه نه ولی چیزی که مهم تره حق الناس هست.  در ضمن با زور و ترسوندن و ل ...

اخه اینم یه علم روانشناسیه خیلیا با تنبیه و ترسوندن به راه راست میان

اگه غیر این بود سوره ای به اسم توبه نداشتیم یا خدا کلا تو قران از بهشت میگفت 

پس قرآن رو بخون عزیزم  اونجا هم هم آیه های خوف هست هم رجا  اونجا هم فک میکنید خدا نعوذبا ...

من گفتم خدا ظالمه؟

بسم الله