2777
2789
عنوان

بلاهای نخواندن و سبک شمردن نماز

| مشاهده متن کامل بحث + 2082 بازدید | 139 پست
اینا چیه میگید؟ منبع موثق بدید حرفتونو قبول کنیم. مردمو از خدا و دین زده نکنید لطفا... چه با نماز ...

عزیزم دلیل نمیشه چون خدا مهربونه همه هر کار دوس دارن بکنن  خدا مهربونه ولی همه رو ب سزای اعمالشون میرسونه

خدای مهربونم شکرت🌈🌱❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دلیل نمیشه چون خدا مهربونه همه هر کار دوس دارن بکنن  خدا مهربونه ولی همه رو ب سزای اعمالش ...

من یعمل مثقال ذره خیرا یره و من یعمل مثقال ذره شرا یره

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
عزیزم دلیل نمیشه چون خدا مهربونه همه هر کار دوس دارن بکنن  خدا مهربونه ولی همه رو ب سزای اعمالش ...

هرکاری دوست داشتن نیست. من خیلیارو دیدم نماز میخونن ولی دزدی میکنن دل میشکنن...

نماز خیلییی خوبه ولی نباید بنده ای که خدا رو دوست داره کلی دعا میکنه و... از خدا بترسونیمش که.

هرکی نظری داره خب. موفق باشید

منبع حرفتون؟

«قَالَ یَا فَاطِمَةُ مَنْ‏ تَهَاوَنَ‏ بِصَلَاتِهِ‏ مِنَ الرِّجَالِ وَ النِّسَاءِ ابْتَلَاهُ اللَّهُ بِخَمْسَ عَشْرَةَ خَصْلَة..»؛ ابن طاووس، على بن موسى، فلاح السائل و نجاح المسائل، ص 22، قم، بوستان کتاب، چاپ اول، 1406ق؛ مجلسى، محمد باقر، بحار الأنوار الجامعة لدرر أخبار الأئمة الأطهار، ج‏80، ص21، ح 39، بیروت، دار إحیاء التراث العربی، چاپ دوم، 1403ق

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

منبع حرفتون؟

کتاب گناهان کبیره شهید دستغیب با تقریظ از قرآن کریم و کتاب ثواب الاعمال

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
هرکاری دوست داشتن نیست. من خیلیارو دیدم نماز میخونن ولی دزدی میکنن دل میشکنن... نماز خیلییی خوبه ول ...

عزیزم کساییم که نماز میخونن ممکنه نمازشون قبول نباشه.... بحث سبک شمردن نماز راجع همینه 

ولی واجبه همه بخونن حتی همون دزد هم باید بخونه

هیچ وقت  نماز اینجوری به افراد بد ربط ندید خیلی ناراحت کننده اس و یه جور توهین به نمازه🌹❤

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

«قَالَ یَا فَاطِمَةُ مَنْ‏ تَهَاوَنَ‏ بِصَلَاتِهِ‏ مِنَ الرِّجَالِ وَ النِّسَاءِ ابْتَلَاهُ ال ...

والا کتابای معروفی نیستن

من قران و کتاب امام علی و سجاد و فقط قبول دارم

دوست داشتن خوبه اما ترسناکه(: ..............................................................کاربری سال 99 هستم
والا یزیدم نماز میخوند ولی اصلا رفتارش درست بود؟

اینجوری راجب نماز نگید تو روخدا شما که خوبی بخون خب ادم خوبی هم باش🌹

خداوند عادله بین کسی که نماز میخونه وکسی که نمیخونه یه فرقی هست

در عدالت خدا شکی نیست. و بله صد در صد فرقی هست ولی چیزی که از نماز و نون شب مهم تره حق الناس هست.

نماز خیلی خوبه ولی چرا باید کسایی که به هر دلیلی نماز نمیخونن ولی خدا رو دوست دارن و دعا میکنن رو از خدا زده کنیم. با ترسوندن نمیشه کسیو به راه راست هدایت کرد. اگر میخواید شخصی نماز بخونه آروم آروم باهاش ملایم حرف میزنن... نه اینکه خدا رو هم تو چشمشون بد کنیم.

یزید هم نماز میخوند پس میره بهشت؟!

کتاب گناهان کبیره شهید دستغیب با تقریظ از قرآن کریم و کتاب ثواب الاعمال

کتابی که شهید بنویسه رو قبول ندارم

فقط کتاب قران و کتاب امام علی و امام سجاد و قبول دارم

دوست داشتن خوبه اما ترسناکه(: ..............................................................کاربری سال 99 هستم