2777
2789
عنوان

دوسدختر دوست شوهرم خیلی یجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1658 بازدید | 65 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهرت با دختره سر و سر داره

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

ببین دو تا گزینه این وسط هس

یا قبلا همسرت با این خانوم دوست بوده

یا این خانوم راجبگذشته ی همسرت چیزی میدونه که همسرت ترسیده که به گوشت برسه

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍

عقد کردید دیگهوظیفته و به نفعته گوش کنی به حرف همسرت.اگر نامزد بودید میگفتم حتما با دختره صحبت کنی

ن من برام مهم نیست اصلا اما جالبه برام این نگرانی همسرم

یا قبلا باهاش بوده یا واقعا آدم درستی نیست میترسه اذیت شی

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

پس چرا میترسه؟یا نکنه دختره اسمش بد در رفتهواسه همین نمیخواد دوست شیدهر چی هست که دختره زنگ خطره

همیشه بهم میگه دختره دختر خوبی نیست

مث اینکه خیلی میپیچونه دوس پسرشو

سعی نکن از همین اول توی خیلی چیزا سرک بکشی.گاهی ندونستن بهترین نعمته.وقتی راضی نیس ب ادامه صحبت بااون چرا اصرار داری ؟

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️