2777
2789
عنوان

سفر به گذشته یا آینده؟!مسئله این است‌.‌.

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 27 پست
دوران پهلوی به اینده نمیرم چون مغز از ناشناخته ها میترسه واسه همین اکثرا میگیم گذشته

خیلی سمه بری آینده بعد معلوم نیس اونا چجورین تیپشون رفتارشون علمشون وسایل نقلیشون مث اینه یه غارنشین بیاد این دوران حال ما🤦🏻‍♀️😐🖖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۷ سال پیشم  و مسیری که اومدم و نمیومدم  شایدم زمانی که تند تند بین هزاران اسپرم دوئید ...

به نظر من اگه برگشتی عقب دوباره بیوفت تو همین مسیری ک هسی انقدر بیا بیا تا برسی به الانت بعد دستتو بزار رو شونه خودت به خودت بگو قطعن بهترین تصمیمارو گرفتی و پشیمونی برای گذشته هیچ فایده ای نداره جانم...

به چند سال جلوتر  تا ببینم تو زندگی به کجا رسیدم

من میترسم از این موضوع اینکه پیر میشم اینکه نمیدونم چیا بهم گذشته تو اون سال ها...

یا اصن بهترین خودم بودم یانه...

در کل سفر به آینده خیلی ترسناکه بنظرم

من میترسم از این موضوع اینکه پیر میشم اینکه نمیدونم چیا بهم گذشته تو اون سال ها... یا اصن بهترین خو ...

نه بابا 

اگه راهی که بابد یری میرفتی هچیوقت ازش پشیمون نیستی

پیری هم ترس نداره 

چه بخوایم چه نخوایم 

بالاخره یه روز وقتمون تموم میشه دیگه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

من به ۳۰ سال پیش ،چون موضوع مهمی درمورد خودم وجود داره که باید برگردم به این زمان و اونو درستش کنم وفقط و فقط مشکلی که الان بوجود اومده رو بارفتن به گذشته میشه حل کرد،باید برگردم به ۷ سالگیم،مسیرو ازاول بیام و درجایی که اون مشکل پیش میاد،نزارم اتفاق بیفته،فقط امیدوارم اگر کسی اززمان آینده این پیامو میخونه بیاد و کمک کنه تا منم به گذشته برگردم واین مشکلو حل کنمچون مطمئنم درآینده حتما راه حلی واسه سیر درزمان پیدا میشه،مثل همه ی رویاهای بشری،اینو بهش ایمان دارم