2777
2789

دیشب داشتم یواش با شوهرم درمورد رنگ مو حرف میزدم 

دخترم که ۵ سالشه تو بغل باباش بود شنید پرید وسط حرفمون که آآآره تو میخوای بری رنگ کنی منو با خودت نمی‌بری ؟   

گفتم چییییی 

گفت رفتی منم می‌بری می‌خوام رنگ کنم بعد برگشته به باباش میگه چرنگی کنم ؟ شوهرم بش میگه بنفش 😐 

میگه نه اوبی... یعنی آبی 🤣🤣🤣  میزنم ..

باورم نمیشه من ۱۳ سالم بود سه برابرش سن داشتم یه تار از سیبیلام کم میشد مامانم روزی ۶ ساعت منو میذاشت جلو آفتاب زودتر اون یه تار مو سبز شه در بیاد 

بعد الان .. 😐😐😐 یه مدتم پیشم باهام اومد سالن ژلیش کرد آبی زد 🤣 هی نشون باباش میداد اونم ذوق میکرد براش.

تو منو فراموش کردی یجوری که انگار من ناهار هفته ی پیشت بودم ، یا یکی از همکلاسی های کلاس اولت که باهاش زیاد حرف نمیزدی ، مثل اسم یه شخصیت تو سریالی که چندسال پیش دیدی ، تو منو فراموش کردی خیلی راحت : ))

پسر منم 5 سالشه، هر موقع رژ میزنم یا مداد میکشم، میگه منم میخوام🙄

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم بچه از مامانش یاد میگیره 

شما ماددرتون خودش هم خیلی اهل این چیزا نبود 

شما میر کاشت میگه منم میخوام

براش ریمل رنگ مو بگیر

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
آفرین به همسرتون که دخترونگی دخترونو سرکوب نمیکنه

نههههه خیلی پایشه یه مدت پیش ب مامانش یعنی مادربزرگ دخترم می‌گفت هیچکی حق نداره روسری سر دخترم کنه تو هر سنی 

اختیارش دس خودشه 

🤣😐

تو منو فراموش کردی یجوری که انگار من ناهار هفته ی پیشت بودم ، یا یکی از همکلاسی های کلاس اولت که باهاش زیاد حرف نمیزدی ، مثل اسم یه شخصیت تو سریالی که چندسال پیش دیدی ، تو منو فراموش کردی خیلی راحت : ))