2777
2789
عنوان

کمک برا انتخاب اسم نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 155 پست
وای گلم مگه من گفتم بده اسم ایرانی؟!!! همچین جمله از من خوندی ؟!! اسم دختر من ایرانی هست،،،من گفتم ب ...

میدونی ورا چون من امشب بیرون داخل مغازه خرید داشتم بعد از تلویزیون به برنامه پخش میشد  برای بچه ها بود بچه ها مختارو‌میشناختن ولی آرش کمانگیر و نمی‌شناختن چون ما ایرانی هستیم نه عرب البته همه قابل احترامیم و انسان ولی  من در مورد ملیت  و  وطن حرف میزنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی ورا چون من امشب بیرون داخل مغازه خرید داشتم بعد از تلویزیون به برنامه پخش میشد  برای بچه ...

بله این انتقادات واقعا ب جا بود ،ولی این از بد بودن افکار دینی نیست ،،از کم کاری یه عده است از کارگردان تا صدا سیما ،،،،هر دو مهمن و با ارزش ❤️

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
ولی حرفای شما برا من با ارزش بود و لذت بردم از هم صحبتی ،،شبت خوش💐

اتفاقا این حرفو برای شما نگفتم برای چندتا از کاربرا گفتم که فقط طوطی وار چیزی از بچگی به خودشون دادن تکرار میکنن در حد بچه دبستانی ها

میدونی ورا چون من امشب بیرون داخل مغازه خرید داشتم بعد از تلویزیون به برنامه پخش میشد  برای بچه ...

سلام 

تا جایی که من یادمه در کتاب های درسی داستان آرش کمانگیر و رستم و هفت خان رستم بوده و غیره........ همیشه بوده

در کتاب های تاریخی درسی هم کورش کبیر و داریوش  و نام تمام سلسله های ایرانی بوده و..‌‌‌... همیشه بوده 

البته این رو قبول دارم که متاسفانه سریال و فیلم راجبشون کم ساخته شد 

ولی این درست نیست که هیچ بچه ای آرش کمانگیر و....‌ نشناسه و راجب تاریخ کهن ایران چیزی ندونه  و فقط مختار بشناسه 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
اتفاقا این حرفو برای شما نگفتم برای چندتا از کاربرا گفتم که فقط طوطی وار چیزی از بچگی به خودشون دادن ...

بهتره ب همون ها ،من ب شما ،شما ب من هم فرصت حرف زدن بدیم ،حتی مخالف ،چه اشکال داره،،،نظر شما هم با دلایلی ک گفتی برا من محترمه 💐

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

من با هیچ دینی هیچ مشکلی ندارم حتی با اون ک بهش میگن کافر،،ولی احساس میکنم در حق تاریخ کهن ایران ظلم شده بحث من ایرانه نه هیچ دین و آیینی،ولی اون خانم ها معلومه تعصبات دینی دارن و این خطرناکه

[QUOTE=288924684]سلام  تا جایی که من یادمه در کتاب های درسی داستان آرش کمانگیر و رستم و هفت خان ...

بله این رو هم در پیام قبل گفتم دوباره بخونید 

درسته متاسفانه 

سریال و فیلم اگر ساخته بشه در ذهن کودکان بیشتر باقی میمونه 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)