2777
2789
عنوان

کمک برا انتخاب اسم نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 155 پست
من با هیچ دینی هیچ مشکلی ندارم حتی با اون ک بهش میگن کافر،،ولی احساس میکنم در حق تاریخ کهن ایران ظلم ...

دقبقا دین تا وقتی تبدیل به ابزار نشه و باعث افراط گرایی افراد نشه و برای خود شخص باشه مشکلی نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم با احترام البته با یک سری نظرات شما کاملا مخالفم  و  واقعا کشور ایران دارای پیشینه ت ...

اینم حرف جدیده ک‌ مردم ایران با شمشیر دین اسلام رو پذیرفتن در اصل داری ب مردم ایران توهین می‌کنی ک اینقدر ضعیف بودند ،،،دوم ب جز عربها کلی کشور از اسکندر مقدونی تا روس‌ها و مغول ها ب ایران حمله کردند پس چرا دین اونها رو قبول نکردیم یا تحمیل نشد؟!!!!سوم اگه دین تحمیل شد از طرف اعراب پس چرا همه اطراف ما سنی هستند وایران شیعه ؟!! مگه نباید مثل اونها باشیم ؟!! چون اونها حمله کردند ؟!!و در آخر دینی ک ب زور بیاد با اولین تکون باد از بین میره نه دینی ک با دل و جان پذیرفتن ک موندگاره ،،،بله نیاز ب ساختن تاریخ دوغین و بزرگنمایی هم نیستند و هوشیارند موافقم 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
علی سام بهتره  چون اگر بعدا خودش خواست میتونین سام صداش کنین و بهتره موقع شناسنامه گرفتن بگین ...

همینجوری نظر سنجی پرسیدم همه  هم گفتن سامین خوبه .علی خالی قشنگتره تا دو اسمی

اللهم عجل لولیک الفرج 💚
اولا که همانطور گفتم تعصب گرایی و افراط شما ها در همه زمینه ها مسهوده و این بده چون شخصی نیست بله ای ...

نه عزیزم ب نظرم شما تو جو اینستا و...اینا هستی،،،گفتم اگه ب زور بوده چرا مغول ها ک ب بدنامی تو آسیا معروفن دینشون غالب نشد ؟!!! چرا روم روس و یونانی ها نه؟!!! باشه با حمله شده چرا الان مذهب ما فرق داره با اطراف و همسایه ؟؟!! اره حمله شده قبول دارم ولی اینو میدونم و می‌دونی ک‌عمرا بشه دین رو ب زور تحمیل کرد،و الا زور داعش الان بیشتر بود و گرفته بود سوریه و عراق رو و تحمیل عقاید،،،قبول کن باور دینی به چیزی فراتر از این زور ها هست ،،،اعراب ک ب ترکیه حمله نکردن اونا چرا مسلمانن؟!!! چرا فکر نمی‌کنی حمله اونها بهانه ایی برای آشنایی با دین و شناخت اسلام نشده؟!!! شما ب شدت تعصبات و تفکر دین ستیز دارین و ب شدت مشهوده

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌