بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله چند دقیقه پیش دختر بچه ی کلاس هفتم تاپیک زده بود سه بار هم تگتون کردم ولی دختر بچه تاپیک رو بست
این تاپیک دوست عزیز، این تاپیک کتابی رو گذاشته که هیچ کتابی مثلش تا به حال نخوندم، با خوندنش فهمیدم که ما چه قدر از امام زمانمون غافل بودیم. در حالی که آقا جان هر ثانیه به یاد ما بودند. خوشحال میشم شما هم این کتاب رو بخونین. اللهم عجل لولیک الفرج🌱دوست عزيزی که امضامو میخونی لطف کن برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست و اگر دوست داشتی بگو منم برای عاقبت بخیری و حاجت رواییتون بفرستم 🌿✨آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است . من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی عکسیولی با ذلت و خواری پی کو کو نمیگردم ... اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست🌿 تو تاپیک های بازی و سرگرمی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱
هدیه های آسمانی 😂😂😂وای،حالا ی تاپیک بود دختر کوچولو میگف از همکلاسیم خوشم اومد اسمشم مریمه خیلی د ...
یکیشون هم تاپیک زده بود چی کار کنم مدیرمون منو بیشتر از بقیه دوست داشته باشه 🤦😁
وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟ وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟ چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤
خب بیان حرف بزنن چشه ؟ دختر چهارده ساله بچه دار بشه حرف از دوران حاملگیش بزنه عیب نیست؟ حالا اینا با ...
جواب یکی از کاربرای دیگه رو هم دادم:
من با تاپیک های غیر از بارداری مشکلی ندارم خودم هم تاپیک اینجوری زیاد دارم ولی ی سری تاپیک ها واقعا دنبال جواب برای سلامت جسی و روحی ی انسانن،طرف با سن کم چطور جواب میده؟
وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟ وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟ چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤