2777
2789
عنوان

نی نی یار تشریف بیار!

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 83 پست
😂😂😂 مخصوصا اون پسره رضا

وای😂😂😂میگف فقط مثل خودم خوشگل باشه

با منی ک بخاطر شوخی سیزده بدر تعلیق شدم حرف از تعلیق نزن ک دلم میگیره  ما ک میدونیم از بس دروغ بافتی میگی کاربریم دست ۵ نفره ولی ماهم بخاطر این اومدیم این سایت ک دروغ بشنویم و قوه تخیلمون بره بالا حلالت داداش  اگ بحث کردیمو دیگ ریپ نزدم بدون حیف دونستم واسه ت انگشتای نازنینم تایپ کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالاپریروزیکی تا پیک زده بودمیگفت اردکم مورچه هاروخوردناراحتم

خداروشکرتاپیک هاشونوندیدم😅

هیچ نری درخواست دوستی نده چون می‌برمت توخصوصی بلای سرت میارم که اسم خودتم یادت بره😂🖕دوتاحرکت شیش و هشت روت پیاده میکنم.ازدرخواست دادن پشیمون بشی.ok?????? کماندوخطری هستم ولی به علت تاپیکهای زیاد و احتمال شناسایی شدن کاربری قبلیوترکوندم الان بااین کاربری درخدمتتونم😁😁‌. 
من دوساعت باطرف توتاپیک‌چت میکنم بعد میفمم۱۳سالشه یعنی بدجورمیشکنم بدجور ها

من با تاپیک های غیر از بارداری مشکلی ندارم خودمم تاپیک اینجوری زیاد دارم.

ولی ی سریا واقعا سوال بارداری میپرسن سوالی ک روی سلامت جسمی و روحی ی انسان تاثیر داره و بعد کسایی جواب میدن که سنشون کمه 

ی دوقلو دارم به اسم آرین و آریا❤️
من دوساعت باطرف توتاپیک‌چت میکنم بعد میفمم۱۳سالشه یعنی بدجورمیشکنم بدجور ها

دقیقا منم در مورد بارداریم صحبت میکردم یکیش اومد گفت بستنی نخور ضرر میکنه برات من خوردم به حرف مامانم گوش نکردم سرما خوردم😑😑

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
متاسفانع عین موروملخ ریختن توسایت😆

بیشتر میشه گفت عین مگس چون ی سریاشون زیادی وز وز میکنن 

اونروز طرف داشت میگفت من با پونزده سال سن نظرم اینه و ... حالا موضوع تاپیک ی چی بود ک این اون زمان اصلا وجود خارجی نداشت فقط بلدن اظهار نظر کنن

خب بیان حرف بزنن چشه ؟ دختر چهارده ساله بچه دار بشه حرف از دوران حاملگیش بزنه عیب نیست؟ حالا اینا با شور نوجوونی اومدن حرف بزنن با بقیه اینجور رفتار میکنین؟

چی میشه انعطاف داشته باشید یه کم

عین بچه ها تا تقی به توقی میخوره نی نی یار رو با رفتن تهدید میکنین

خب بفرمایید برید دیگه 

دقیقا منم در مورد بارداریم صحبت میکردم یکیش اومد گفت بستنی نخور ضرر میکنه برات من خوردم به حرف مامان ...

خخخخ خوداااا

هیچ نری درخواست دوستی نده چون می‌برمت توخصوصی بلای سرت میارم که اسم خودتم یادت بره😂🖕دوتاحرکت شیش و هشت روت پیاده میکنم.ازدرخواست دادن پشیمون بشی.ok?????? کماندوخطری هستم ولی به علت تاپیکهای زیاد و احتمال شناسایی شدن کاربری قبلیوترکوندم الان بااین کاربری درخدمتتونم😁😁‌. 
بیشتر میشه گفت عین مگس چون ی سریاشون زیادی وز وز میکنن  اونروز طرف داشت میگفت من با پونزده سال ...

اره بعضیا رو بدراهنمایی میکنن یسریانمیدونن تحت تاثیرحرفاشون قرارمیگیرن