2777
2789

رنگ پرستیژ خوبه

ارزونه و ماندگاره

اما خب آمونیاک و ایناش زیاده 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکسیدان ۶ بخر رنگ موتو بهتر تثبیت میکنه

آخه رنگ روشن میخوام.

۳ بار با ۹ رنگ کردم تا روشن بشه.

الان به نظرم یه درجه دیگه باید روشن بشه.

ولی نمیدونم چه مارکی بگیرم که سریع با دوبار شستشو تیره نشه.

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.
اکسیدان ۶ بخر رنگ موتو بهتر تثبیت میکنه

اکسیدان چرا اینطوریه انواعش؟ 

شش یعنی شماره چند؟ 

6 درصد منظورته؟ 

بعضیا میگن شمارع یک..... 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم
رنگ پرستیژ خوبه ارزونه و ماندگاره اما خب آمونیاک و ایناش زیاده 

آمونیاک برای چی بده دقیقا؟

موهای من خییییییلی خشک و وزه...

ربطی به خشکی داره؟

اکسیدان چرا اینطوریه انواعش؟  شش یعنی شماره چند؟  6 درصد منظورته؟  بعضیا میگن شمار ...

۶ درصد ببین رنگ و تیره تر میکنه بعد چند بار بری حموم موهاتو بشوری رنگ باز میکنه اما ماندگارتره

اکسیدان چرا اینطوریه انواعش؟  شش یعنی شماره چند؟  6 درصد منظورته؟  بعضیا میگن شمار ...

اکسیدان ۶ درصد، ۹ درصد، و ۱۲ درصد داریم.

که به ترتیب روشن میشه.

به همین ترتیب هم میگن ۱، ۲، ۳

یعنی اکسیدان ۶ درصد، میشه شماره یک

آمونیاک برای چی بده دقیقا؟ موهای من خییییییلی خشک و وزه... ربطی به خشکی داره؟

آمونیاک برای سلامتی به مرور زمان میگن بده. برای افرادی که زیاد رنگ میکنن. 

اما خب رنگای بدون آمونیاک گرونن و ماندگاریش کمتره. 

اثرش روی خشکی را نمیدونم

اکسیدان ۶ درصد، ۹ درصد، و ۱۲ درصد داریم. که به ترتیب روشن میشه. به همین ترتیب هم میگن ۱، ۲، ۳ یعن ...

عه مرررررسی عزیزم چه جالب ایول

سلام گلم میشه جوابمو بدی لطفا. شما بچه دارشدین بعداز عمل معدتون

یکی از اقوام ما ۱۸۰ کیلو وزنشه ومیخواد این عملو انجام بده😔

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا
سلام گلم میشه جوابمو بدی لطفا. شما بچه دارشدین بعداز عمل معدتون یکی از اقوام ما ۱۸۰ کیلو وزنشه ومیخ ...

سلام عزیزم.

نه.

ولی دخترخالم بای پس کرد، بعد ۳ ماهش باردار شد و دیگه لاغر نشد و الانم تقریبا برگشته به قبلش.

خیلی راحت میشه باردار شد، ولی حتتتتما به حرف دکتر گوش بدن و یکسال صبر کنن بعدا.