2777
2789

عمل بینی پارسال تو تبریز رنجش ۱۸ بود امسال شده ۴۰ :))))

دکترای خیلی معمولی از اون کمتر نیس

واقعا خیلی ناراحتم کاش سال پیش عمل میکردم الان تابستون عمل نکنم بازم بیشتر میشه😔

من ۲۲ تومن عمل کردم سال ۱۴۰۰ 

دکترم حسین حامدی بود

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو ، تو لبخند منو میبینی نه درد هامو ، تو متوجه چیزایی که رها میکنم میشی نه اخمام.میتونی حرفامو بخونی نه ذهنمو ، پس لطفا راجب من نه نظر بده و نه قضاوتم کن چون تو فقط قسمتی از من رو میبینی که خودم خواستم نشونت بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم شهری

دختر بچه یی که گم شد تو دنیایی آدم بزرگا🎈        چرا تا نوبت جوانی ما شد همه چی در سطح جهانی به فنا رفت🎃               ولی تهش نه سرانجام کار خوب شد؛نه مارستگار شدیم🥀         تو خوشگلو پولدار باش؛من بهت قول میدم طرفت تو رو واسه خودت بخواد👑کاربری دست دو نفر نیست اگه یه جا یه چیز گفتم جای دیگه یه چیز برای رد گم کنیه🤪🤪