2777
2789
عنوان

اونایی که بینی عمل کردن تازگیا یا قراره بکنن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 6033 بازدید | 82 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سال 87 بود پیش دکتر بشارتی زاده عمل کردم اونموقع یک میلیون ششصد دادم از نظرم زیاد بود خیلی ولی واقعا راضی ام دیگه صورت چیزی نیست ادم بخواد خسیسی کنه تو پول دادنش وگرنه گند میزنن

خدایا دنیات اصلا قشنگ نیست🙂آرزو هایی انتخاب کردم که رسیدن بهشون از محالاته‌ ... ولی فقط فکر کردن به  همون آرزوها و سناریو ساختن هرشب باهاشون‌ با اینکه میدونم نمیرسم بهشون امید زندگیمه‌ :'-)
من میخوام اواخر تابستون عمل کنم زودتر از اون نمیشه🥲 واقعا چه خبره هرسال دو سه بار افزایش میزنن نا ...

با کی میخوای عمل کنی؟

دکتر عالی۱۵ میگیره 

منم دنبال دکترخوب تو تبریزم 

تحقیق کردی بنظرت کدومشون خوبه

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
من اگه عمل نمیکردم اونموقع الان دیگه از این پولا نداشتم برا عمل.همین ۴ سال پیش خواهرم عمل کرد ۴ تومن ...

دوست من تابستون پارسال عمل کرد ۱۸ الان همون دکتر ۴۰ شده واقعا شورشو دراوردن🦦

با کی میخوای عمل کنی؟ دکتر عالی۱۵ میگیره  منم دنبال دکترخوب تو تبریزم  تحقیق کردی بنظرت ...

عالی الان ۱۵ه مگه میشه؟؟؟؟

حمیرا رشدی رو پرسیدم ۴۰ اون خوبه

یا هم سودا کریمی که ۳۰ه

بین این دو یکیش

شایدم زرین قلم

توام از تحقیقاتت بگو به نظرت کی خوبه😂ارزونم باشه

نهدتصلا نترس همه دکترهای زیبایی برای کتر خودشونم شده کارشونو با نهایت توان انجام میدن اگه نمونه کارا ...

کاراش خوب بود تو مطب دیدم

همه گفتن راضین

خودشم گفت من الویتم رفع نواقص و تنفس هست 

چیزی در میارم بهت بیاد عروسکی در نمیارم

دوست من تابستون پارسال عمل کرد ۱۸ الان همون دکتر ۴۰ شده واقعا شورشو دراوردن🦦

آره دیگه همه جا قیمت ها شده عشقی چه خبره مگه یه ۱ ساعت عمله دیگه دو بخیه و یه سوهان کشیدن.دکتری که من عمل کردم روزی ۴ تا ۵ تا دماغ عمل میکرد.این دکترها سیر مونی ندارن