2777
2789
عنوان

اونایی که بینی عمل کردن تازگیا یا قراره بکنن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 6033 بازدید | 82 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالی الان ۱۵ه مگه میشه؟؟؟؟ حمیرا رشدی رو پرسیدم ۴۰ اون خوبه یا هم سودا کریمی که ۳۰ه بین این دو یک ...

عالی اول۱۳ میگرفت الان کرده ۱۵ 

ولی شانسیه دیگه ممکنه بینیت خوب درنیاد 

سواد کریمی بدش رو شنیدم تقریبا از همه ای دکترای تبریزی بد شنیدم 🤭 

رشدی چهخبره اینقدر گرون میگیره تا حالا نمونه کاراش رو از نزدیک دیدی

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺
من سال ۹۲ عمل کردم ۳ میلیون ولی میشد باهاش سی و پنج گرم اینا طلا بخری

آره خوب سال ۸۸ که مندعمل کردم طلا گرمی ۲۰ هزار بوده ولی همه چی ارزون بود و من تازه دیپلم گرفتم از پس اندازهای خودم بینیمو عمل کردم الان که ازدواج کرده ام و سر کارم صد سال ۴۰ تونن باهام جمع نمیشه

عالی اول۱۳ میگرفت الان کرده ۱۵  ولی شانسیه دیگه ممکنه بینیت خوب درنیاد  سواد کریمی بدش ر ...

ببین منم از تمام دکترای تبریز بد شنیدم

عالی خیلی ارزونه ادم میترسه تو میدونی عالی چند وقته نوبت عمل میده؟

رشدی خوبه کارش ولی دیگه چه خبره ۴۰

سودا کریمی هم شانسیه کارش ولی چند نفر پیشش رفته پسنیدم

آره خوب سال ۸۸ که مندعمل کردم طلا گرمی ۲۰ هزار بوده ولی همه چی ارزون بود و من تازه دیپلم گرفتم از پس ...

چقدر خوب بود اون موقع ها هم میتونیستی وسیله بخری هم پس انداز کنی عمل کنی طلا بخری الان کوفتم نمیشه گرفت نهایت دو کیلو گوشت