2777
2789

اگه اینطوره پس خدا چرا میگه صدام کنید تا اجابت کنم شمارو

اخه ما رو بزرگی خدا حساب باز کردیم 😔دلم داره میترکه 

💔💔💔

عزیزم خدا خیلی مهربونه وقتی چیزی رو نمیده حتما به صلاحمون هست باید به حکمت خدا احترام گذاشت.

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

بسیار

آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم.  شما حرف بعدیتون هم صحیح هست  ادب مرد به ز دولت اوست  لطفا منو جایی تگ نکنید.     دیگه نمیگم از اینجا برو نمیگمم بمون ، وقتی نبودن و بودن تو نمیکنه فرق ، وقتی چشای تو منو تو خودش نمیکنه غرق ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدا خیلی مهربونه وقتی چیزی رو نمیده حتما به صلاحمون هست باید به حکمت خدا احترام گذاشت.

حتی اگه اون خواسته شفای بچه آدم باشه 😔حتی اگه کارد به استخون رسیده باشه 🥺

💔💔💔

اسرار کردم داد پشیمون شدم کاش نمی‌داد 

وقتی نمیده حتما یه صلاحی توش هست که ما نمیدونیم 

همیشه موقع دعا بگو اگه به صلاحمه بده

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     

خیلی از خدا چیزی خواستم و تا ناامیدی رسیدم بعد دیدم خدا حرفمو شنیده و بهترشو بهم داده.ولی واقعا نمیفهمم چرا اینقدر دیر میده که ناامید بشیم در حالی که میدونه من سستم

دقیقا...من بزور از خدا یچیو خواستم واقن دارم عذاب میکشم الان بخاطرش

عزیزانم میشه برای براورده شدنه حاجتم صلوات بفرستین💔💔ممنون♥️