2777
2789
خدا کنه برای منم راحت گیرم بیاد و خدا ی پسر سالم بهم بده، آخه اولیم دختره

یه پیجه اینجا چندتا تاپیک گفتم.من فقط برا تشخیص جنسیت ازشون سوال کردم و درست گفتن.و استوریاشون میبینم خیلی رضایت دارن.همه دارویی داره

ان شاالله ک خدا خیلی زود بهت ی دختر سالم و تپلی بده واقعا دختر خیلی خوبه حالا برعکس تو من پسر میخو ...

کلا  خانواده شوهر پسرین منم فقط برا همین دوست دتشتم دومی پسر باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکیش اره یکیش نه.   ربطی نداره. شانسیه

آخه میگن زود حامله بشی چون بدنت هنوز ریکاوری نشده دوباره همون جنسیت میشه

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین
کلا  خانواده شوهر پسرین منم فقط برا همین دوست دتشتم دومی پسر باشه

من با زندایی شوهرم باهم باردار بودیم مال اون پسر شد ،  مال من دختر

داییش زنگ زده بود ب شوهرم گفته بود پرچمم بالاست بچم پسره.

هرچی هم ک میشه ب شوهرم میگن پولتو میخوای جمع کنی واسه داماد،

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین
یه پیجه اینجا چندتا تاپیک گفتم.من فقط برا تشخیص جنسیت ازشون سوال کردم و درست گفتن.و استوریاشون میبین ...

پولیه؟

ان شاالله ک خدا خیلی زود بهت ی دختر سالم و تپلی بده واقعا دختر خیلی خوبه حالا برعکس تو من پسر میخو ...

الهی عزیییزم خیلی زوووود یه کاکل زری همه ی چی تموم آقا و پاک و سالم و صالح خداروزیتون کنه.روشنی چشم دنیا و آخرتتون باشه انشالله. خداگل دخترتون رو هم حفظ کنه و روزبروز به خوشبختی و عاقبت بخیریش اضافه کنه🤲

سلام😊 
الهی عزیییزم خیلی زوووود یه کاکل زری همه ی چی تموم آقا و پاک و سالم و صالح خداروزیتون کنه.روشنی چشم ...

فدات ممنون عزیزم برای دعاهای قشنگت همچنین پسرهای گل خودت و ان شاالله دختری ک خدا خیلی زود بهت میده همه صالح و خوشبخت و عاقبت بخیر باشن

سلام عزیزم میشه لطفا درخواستمو قبول کنین ممنون

سلام عزیز قبول کردم