فقط حمالی کن فقط اعصابت خورد شه فقط بدبختی گرفتاری داشته باش و یک ذره حال کن و مدام اعصابت در حال خورد شدن باشه و حسرت خیلی چیز ها رو بخور انصافا مردن بهتر نیست ؟
یاد گرفتم هر آدمی انسان نیست ...دلم تنگ میشه ولی لیاقت نداری ...کینه تاریخ انقضا نداره ... ما که داستانو میدونیم تو خالیتو ببند ... من شروع کننده بدی نیستم ولی بدی ببینم بد تمومش میکنم ... خوب باشی تا ته راهش هستم ... تو شادیامون همه هستن تو غمامون کی موند!؟(: اشک تو تنهاییات یعنی حرفایی که نمیتونی به هیچکی بزنی ... من اگه قرار بود همه رو ببخشم که آدم نمیشدم (خدا میشدم) کینه ای نیستم ولی آلزایمر هم ندارم بعضی وقتا بعضی (آدما) با یه (حرکت) یا یه (حرف) خودشونو برای (همیشه) از چشمت میندازن دارم یاد میگیرم به هر کسی به اندازه لیاقتش بها بدم نه به اندازه (دلم)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی ها این مشکلاتو دارن سعی کن صبورتر باشی مطمعن باش خیلی نعمت ها و خوشی های کوچیک تو زندگیت پیدا میشه که به چشمت نمیان ،سپاسگزاری کن بنویس و حال خودتو خوب کن