2777
2789
عنوان

خسته ام از این دل صاف و ساده

221 بازدید | 22 پست

از بس بخاطر این دل ساده ضربه خوردم دوسدارم دو رو باشم دو بهم زن باشم دروغگو باشم کینه ای باشم تو رو خوب باشم پشت سر خنجر بزنم ک هر چی آدم اینجوری اطرافم دیدم شانسشون خوبه و دنیا بر وفق مرادشونه و خاطر خواه زیاد دارن آخه چرا آدما قدر خوبی رو نمیدونن هر کی ساده و بی آلایش باشه خاکی و بی ادعا باشه براش ارزش قائل نیستن ی چیزی بگید ک دس بردارم از این سادگی از امشب میخوام ی آدم دیگه بشم 

"خدا جونم"شکرررررت ک ب ما هم نگاه کردی و خیییلی راحت ب آرزومون رسیدیم شکرررت شکرررت شکرررت."آمین"

منم سادم در عوض مقابلم ادما دو بهم زن و.. قرار گرفته و شکست خوردم ازشون

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سادم در عوض مقابلم ادما دو بهم زن و.. قرار گرفته و شکست خوردم ازشون

منم زیاددد

"خدا جونم"شکرررررت ک ب ما هم نگاه کردی و خیییلی راحت ب آرزومون رسیدیم شکرررت شکرررت شکرررت."آمین"

نووچ.. تو اگ بر عکس هم بودی همین آش و کاسه بود... اخه قرار نیس ک همه ی جور باشن و ی مدل باشن و همه خوب صاف و ساده باشن.... تو هم جوش نزن روزای خوب توام میاد🤗 فقط با این افکار خودت گول نزن

نذار بدی بعضی ادم ها تو رو بد کنه، اونا معلم ما نیستن

آخه خیییلی تلاش کردم خیییلی بدیهاشونو بدل نگرفتم اما الان دیگه بریدم میخوام مث خودشون بشم 

نووچ.. تو اگ بر عکس هم بودی همین آش و کاسه بود... اخه قرار نیس ک همه ی جور باشن و ی مدل باشن و همه خ ...

اتفاقا همینطور ک میگی هس اگ محلشون بدم یا ندم خوبی کنم یا نکنم ادعا داشته باشم یا نداشته باشم بازم همینجور عذابم میدن پس میخوام لااقل بد باشم ک دیگ بهم فشار نیاد