از بس بخاطر این دل ساده ضربه خوردم دوسدارم دو رو باشم دو بهم زن باشم دروغگو باشم کینه ای باشم تو رو خوب باشم پشت سر خنجر بزنم ک هر چی آدم اینجوری اطرافم دیدم شانسشون خوبه و دنیا بر وفق مرادشونه و خاطر خواه زیاد دارن آخه چرا آدما قدر خوبی رو نمیدونن هر کی ساده و بی آلایش باشه خاکی و بی ادعا باشه براش ارزش قائل نیستن ی چیزی بگید ک دس بردارم از این سادگی از امشب میخوام ی آدم دیگه بشم
"خدا جونم"شکرررررت ک ب ما هم نگاه کردی و خیییلی راحت ب آرزومون رسیدیم شکرررت شکرررت شکرررت."آمین"
یعنی دوست داری کسی بشی که ادم هایی مثل الان خودت رو ناروحت کنی؟ ما نباید شبیه کسانی که دوستشون ندار ...
ن اصلا دوس ندارم.اما حالم از سادگی خودم بهم میخوره من و جاریم با خانواده شوهر تو ی ساختمون زندگی میکنیم اونا خییلی تبعیض قائل میشن جاریم تو روشون حرف میزنه خیییلی کارای دیگ میکنه ک نمیخوام غیبت بشه ولی من تا میتونم خوبی میکنم تا ازشون چیزی ندیدم باهاشون کاری ندارم سعی میکنم مهربون و دلسوزشون باشم خیلی چیزا ازشون دیدم ک باعث دلخوری شدیدم شد اما سریع گذشت کردمو دوس شدم باهاشون برا همین اصن برام ارزش قائل نیستن چون مث اونا کینه ای نیستم از این چیزا ناراحتم
"خدا جونم"شکرررررت ک ب ما هم نگاه کردی و خیییلی راحت ب آرزومون رسیدیم شکرررت شکرررت شکرررت."آمین"
ن اصلا دوس ندارم.اما حالم از سادگی خودم بهم میخوره من و جاریم با خانواده شوهر تو ی ساختمون زندگی میک ...
عزیزم حتما به یه مشاور مراجعه کن تا راهنماییت کنه
ولی در کل به خاطر خدا و خواسته همسرت به خانواده ش احترام بذار ولی افراط نکن و توقعی ازشون نداشته باش. تو به وظیفه ت عمل کن و مهم نباشه اونا بفهمن یا نه.