2777
2789
عنوان

خسته ام از این دل صاف و ساده

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 22 پست
آخه خیییلی تلاش کردم خیییلی بدیهاشونو بدل نگرفتم اما الان دیگه بریدم میخوام مث خودشون بشم 

یعنی دوست داری کسی بشی که ادم هایی مثل الان خودت رو ناروحت کنی؟

ما نباید شبیه کسانی که دوستشون نداریم و میدونیم کارشون اشتباهه بشیم.

بگرد بهترین راه حل رو برا خودت پیدا کن، خطوط قرمز تعیین کن تا هرکس به راحتی عبور نکنه ازشون.

شبیه شدن اشتباه ترین کاره

یعنی دوست داری کسی بشی که ادم هایی مثل الان خودت رو ناروحت کنی؟ ما نباید شبیه کسانی که دوستشون ندار ...

ن اصلا دوس ندارم.اما حالم از سادگی خودم بهم میخوره من و جاریم با خانواده شوهر تو ی ساختمون زندگی میکنیم اونا خییلی تبعیض قائل میشن جاریم تو روشون حرف میزنه خیییلی کارای دیگ میکنه ک نمیخوام غیبت بشه ولی من تا میتونم خوبی میکنم تا ازشون چیزی ندیدم باهاشون کاری ندارم سعی میکنم مهربون و دلسوزشون باشم خیلی چیزا ازشون دیدم ک باعث دلخوری شدیدم شد اما سریع گذشت کردمو دوس شدم باهاشون برا همین اصن برام ارزش قائل نیستن چون مث اونا کینه ای نیستم از این چیزا ناراحتم 

"خدا جونم"شکرررررت ک ب ما هم نگاه کردی و خیییلی راحت ب آرزومون رسیدیم شکرررت شکرررت شکرررت."آمین"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن اصلا دوس ندارم.اما حالم از سادگی خودم بهم میخوره من و جاریم با خانواده شوهر تو ی ساختمون زندگی میک ...

عزیزم حتما به یه مشاور مراجعه کن تا راهنماییت کنه

ولی در کل به خاطر خدا و خواسته همسرت به خانواده ش احترام بذار ولی افراط نکن و توقعی ازشون نداشته باش. تو به وظیفه ت عمل کن و مهم نباشه اونا بفهمن یا نه. 

عزیزم حتما به یه مشاور مراجعه کن تا راهنماییت کنه ولی در کل به خاطر خدا و خواسته همسرت به خانواده ...

مرسی دوست گلم از راهنماییت❤

"خدا جونم"شکرررررت ک ب ما هم نگاه کردی و خیییلی راحت ب آرزومون رسیدیم شکرررت شکرررت شکرررت."آمین"
مرسی دوست گلم از راهنماییت❤

خواهش میکنم عزیزم، میتونی به این سایت بری و تو قسمت مشاوره سوالت رو بپرسی تا راهنماییت کنن به صورت انلاین

خیلی خوبه https://my.pasokhgoo.ir/chat

البته باید دردسترس باشن و اگه مشغول بودن فردا امتحان کن

خواهش میکنم عزیزم، میتونی به این سایت بری و تو قسمت مشاوره سوالت رو بپرسی تا راهنماییت کنن به صورت ا ...

باشه حتما عزیزم.ممنونم