2777
2789
مرسی، شما تهرانی؟ خبر دارین همه شهرها یه جور سوال میدن؟

من شهر ری هستم

فک کنم یه جوره سوالا

من ۴ اردیبهشت بردم پسرمو

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بردم یه نیم ساعت موند اون تو پرتاب توپ تو سبد لی لی رفتن ساخت پازل مشابه اونی که مربی می سازه ...

شما همون سنجش اصلی آموزش پرورش رو بردین یا منظورتون آزمون ورودی مدرسه غیرانتفایی هست؟

شما همون سنجش اصلی آموزش پرورش رو بردین یا منظورتون آزمون ورودی مدرسه غیرانتفایی هست؟

نه سنجشی که نوبت اینترنتی گرفتیم

برای ورودی کلاس اول

الان یه نامه دادن بریم دکتر بهداشت هم مهرش کنه اونو هنو نبردم

چ جوری متوجه نمره اش شدی؟من هرکارکردم نگفتم گفتن محرمانس

آشنا بود گف بهم

آی کیو بالا ۳۲ رو قبول میکنن مدرسه ی عادی

بین ۲۵ تا ۳۲ باید بررسی شن بازم

زیر ۲۵ استثنایی

نه سنجشی که نوبت اینترنتی گرفتیم برای ورودی کلاس اول الان یه نامه دادن بریم دکتر بهداشت هم مهرش کن ...

یه سوال، اونجا که ثبت نام کردین تو اینترنت، بعد خودش بهتون نوبت داد یا تاریخش رو خودتون انتخاب کردین؟ چقدر بعد زمان تست رو داد؟

حوزه اش رو خودتون انتخاب کردین؟

ببخشید زیاد سوال پرسیدم، دستت درد نکنه جواب دادی 😃

آشنا بود گف بهم آی کیو بالا ۳۲ رو قبول میکنن مدرسه ی عادی بین ۲۵ تا ۳۲ باید بررسی شن بازم زیر ۲۵ ...

من نمیدونم چندشدولی برگشت بهم گفت اگه تویادگیری حروف الفباب مشکل خوردسال بعدبیارش ولی نامه رودادبهم بنظرت چندشده؟بعداینکه گفت نمیخوادلی لی بره وپرتاپ توپ کنه🤔

ولی من ۱ماهه حروف الفبارویادش دادم اصلامشکلی تواینچیزانداره فقط بینهایت بازیگوشه

خیلی ب دعاهاتون احتیاج دارم یه صلوات برام میفرستین ممنونم🌹