2777
2789
عزیز میشه بگی چیا از بچتون پرسیدن؟ اگه بگی ممنون میشم مرسی 💐

حدود ۱۰۰ تا سوال میپرسن و بچه حدود بیست دقیقه نیم ساعت داخله،نمرش از ۱۲۰ هست و زیر ۷۰ بشه نمیتونه بره مدرسه ی عادی، سوالاش مفهومی و هوشه،مفهوم بالا پایین چپ راست،لگو میسازه میگه مثل من بساز،شعر و سوره بلد باشه حداقل یکی،بتونه درست صحبت کنه همه حروف رو بگه،خونه از چی ساخته شده صندلی از چی ساخته شده،فرق چوب و شیشه چیه،فرق کفش و قاشق چیه،با دهن چکار میکنی،با گوش چکار میکنی،تشنه باشی چکار میکنی،گرسنه باشی چکار میکنی؟دست و پای راست و چپت کدومه،ماشین کجا میره بنزین بزنه،حیوونای توی آب کدومان تو خشکی کدومان حیوونای مزرعه کدومان،چند تا شکل گذاشته جلوش گفته نقاشیشو بکش،اینا سوالای هوش و مفهومی بود و تو این‌مایه ها.

بعدش حرکات تکاملی رو چک میکنن ک بفهمن تکامل مغز بچه چطوره،مثلا با هر دو پا بتونه لی لی بره، روی هر دو پا بتونه تک تک وایسه،پلانک بره،جفت پا یه مسیری رو بپره، یه توپ کوچیک رو براش چند بار پرت میکنن و میخان بچه بگیرتش و بعد از بچه میخان درست پرت کنه و اونا بگیرنش.

بعدشم چکاپ دهان دندان مو استخوان چشم و گوش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدود ۱۰۰ تا سوال میپرسن و بچه حدود بیست دقیقه نیم ساعت داخله،نمرش از ۱۲۰ هست و زیر ۷۰ بشه نمیتونه بر ...

ممنونم، از پسر شما اینا رو امسال پرسیدن یا کلا منظورتون اینه این تیپ سوالا میاد؟

توی گوگل بزن میاره حرکتشو،سوره ی توحید کوتاهه یادش بده

الان سرچ کردم حرکت پلانک همون ورزش شنا هس که انجام میدن واسه عضله سازی، خیلیم حرکت سختیه، از بچه شما خواستن این حرکت رو بزنه؟ پس خیلی سخت میگیرن...

الان سرچ کردم حرکت پلانک همون ورزش شنا هس که انجام میدن واسه عضله سازی، خیلیم حرکت سختیه، از بچه شما ...

نیاز نیست همه رو درست جواب بده،گفتم که امتیازش از ۷۰ تا ۱۲۰،ولی زیر ۷۰ رو رد میکنن،بعضی بچه ها ۸۰ میشدن بعضیام ۱۱۵

سلام،عزیزم گفتی بچتو بردی سنجش اول دبستان،اون برگه ای که امتیاز بچرو توش نوشته و زیرش جای تیک داره ن ...

عزیزم شما میرین توی سایت الان میزنه بلامانع یا میزنه سنجش تخصصی در حال انجام است؟

عزیزم شما میرین توی سایت الان میزنه بلامانع یا میزنه سنجش تخصصی در حال انجام است؟

من امروز همسرم حضوری رفت سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور که آزمون سنجش زیر نظر اونها هست، که در سایت سیرت که مال ثبت نام سنجش بود هم به عنوان پشتیبان سایت معرفی شده و آدرسش هم گذاشته ، و تونست مشکل رو حل کنه، گفتم بهتون اطلاع بدم که اگه بهتون روز سنجش گفتن هیچ مشکلی نیست و همه چی خوب بوده، ممکنه مشکلتون اینجوری حل بشه چون سایت بعضی وقتا مشکل داشته.

کلینیک تخصصی روانشناسی کودک و نوجوان دکتر مهسا ساداتی 

عزیزان عالیه پسرم در سنجش پایه اول بدلیل اضطراب و عدم توجه و تمرکز رد شد

مدیر مدرسه فقط کلینیک دکتر ساداتی رو معرفی کرد و من هم بهترین نتیجه رو گرفتم و سنجش هم قبول شد

الکی وقتتون رو جای دیگه تلف نکنید

امشونو گوگل کنید ادرس و شماره منشی هست