2777
2789
عنوان

تو رو خدا بچه هاتون رو لباس پوشیده بپوشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1362 بازدید | 100 پست
عزیزم من قصد توهین نداشتم خودم بچه ندارم اما عاشق دختردارشدنم گفتم بگم دوستانه یکی نفرم اگاه کنم خوب ...

نه عزیز من خدای نکرده نمیخواستم باهاتون دعوا کنم 😁

فقط نظرمو گفتم که در کنار اینکه میگیم به دخترامون آموزش بدیم باید به پسرهامون هم آموزش بدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیادم ربط به تربیت نداره هاتواین سن بالاخره هورمونافعالن

خب فعال باشن ... 

اتفاقا تربییت درست اینجا مشخص میشه که فعال شدن هورمون ها بازم شخص از حد خودش فراتر نمیره . 

اون روز منم یه دختر تقریبا ۱۲ تا ۱۳ ساله دیدم که نیم تنه بافت توری تنش بود و سینه های کوچیکش کاملا دیده می‌شد و همراه پدرش بود 

متاسفانه بعضی پدر و مادر اصلا واسشون مهم نیست

💕

۱. موافق هستم که باید لباس مناسب در هر مکانی باید پوشیده بشه . ۲. بهتر نیست به والدین بگیم پسراشونو ...

باید به هر دو طرف گفت

اوناهم باید پسرشونو تربیت کنن

ولی حتی اگر هشتاد درصد جامعه خوب و پاک باشن و درست نربیت شده باشن

یه بیست درصد هستن که اینجوری مریض و چشم چرونن و به یچه ما اسیب میرسونن

بحدا من ۶ سالم بود پسر همسایه ۱۶ سالمون بمن دس درازی کرد تا حالا یادم میفته حالم بد میشه خیلی مواظب ...

خودم هم از نزدیکان این اتفاق تلخ براش افتاده براهمین گفتم حتی یک نفراگاه کنم خوشحال میشم

باید به هر دو طرف گفت اوناهم باید پسرشونو تربیت کنن ولی حتی اگر هشتاد درصد جامعه خوب و پاک باشن و ...

درسته . حق با شماست . دو طرف باید تربیت صحیح داشته باشن . موافقم که درصدی از افراد جامعه بیمار هستن ولی بازم اعتقاد دارم این نگرشی که داریم نسبت به پسر که هر کاری دوست داره میتونه انجام بده بسیار مخرب برای جامعه هست 

خب فعال باشن ...  اتفاقا تربییت درست اینجا مشخص میشه که فعال شدن هورمون ها بازم شخص از حد خودش ...

حالاقبول کنیم نظرشماروماکه نمیتونیم درموردتربیت کل جامعه نظربدیم پس بهتره خودمون احتیاط کنیم