2777
2789
عنوان

تو رو خدا بچه هاتون رو لباس پوشیده بپوشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1362 بازدید | 100 پست
مامانای عزیز یه مشورت خواستم بکنم باهاتون چندوقته درگیرشم دخترم کلاس چهارم تپلی هم هست برای تابستونش ...

براش نیم تنه بگیر زیرلباساش بپوشه

دلت که زنده باشد.خانه ی دلت آبادمی شود!خانه ی دلت آباد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پسرا تو این سن نگاه میکنن، هر چقدر هم آموزش دیده باشن، دست خودشون نیست و تازه بالغ شدن، مخصوصا ...

نگاه رو که همه میکنن مهم اینه که اون پسر درست تربیت بشه و زمانی که نگاهش افتاد سریع رو برگردونه . حداقل رو برنمیگردونه حرف بد و مسخره نزنه . 

این همه پسر خوب و مومن هست تو دوره نوجوانی . از کجا اومدن مگه ؟ از خانواده های اصیل که تربیت درست داشتن دیگه

عزیزم پسرا تو این سن نگاه میکنن، هر چقدر هم آموزش دیده باشن، دست خودشون نیست و تازه بالغ شدن، مخصوصا ...

پس دست کیه؟ همین حرفا از نوجوونی میره توسرشون که وقتی بزرگ میشن افسارگسیخته میشن ونمیتونن امیالشون رو کنترل کنن

۱. موافق هستم که باید لباس مناسب در هر مکانی باید پوشیده بشه . ۲. بهتر نیست به والدین بگیم پسراشونو ...

عزیزم من قصد توهین نداشتم خودم بچه ندارم اما عاشق دختردارشدنم گفتم بگم دوستانه یکی نفرم اگاه کنم خوبه

اگه داخل 8 سالگی اینجوری بپوشه معلومه توی یک سال دیگه نمیتونه پوشش پوشیده تر رو بپسنده و به همین روا ...

من خودم تو 5 6 سالگی تاپ شلوارک میپوشیدم الان خودم فهمیدم  نباید بیرون تاپ بپوشم نباید شلوارک بپوشم اونم میفهمه بزرگ شه خودش درست میشه

به نام خدای رنگین کمان:) بارون اومد و یادم داد^ بچه ها نخندینا! یلدا:) 
میدونی به سوتین نمیرسه یه خرده اس اتگار تازه داره میخواد دربیاد

لباس فری سایز بگیر براش

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠