2777
2789
عنوان

تو رو خدا بچه هاتون رو لباس پوشیده بپوشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1362 بازدید | 100 پست

بحدا من ۶ سالم بود پسر همسایه ۱۶ سالمون بمن دس درازی کرد تا حالا یادم میفته حالم بد میشه

خیلی مواظب باشید

البته من با گریه و جیغ تونستم از دستش فرار کنم

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقااا

دختر یکی از اقواممون بچه ست هر شلواری میپوشه خشتکش پاره ست 

لباس زیرم براش نمیموشن ک حداقل مشخص نباشه

چند باری دیدم که مردا خیره میشن...

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
پسرا الان کنترلشون خیلی سخته مادر از عهده شون بر نمیاد

اینا توجیح هست عزیزم . پسری که به دنیا میاد مگه کنترل کردنش سخته ؟ از همون کودکی این مسائل رو آموزش میدید و سخت میگرفتن درباره ی خط قرمز ها تو دوره نوجوانی بد نمیشن که .

این همه پسر چشم پاک داریم مگه از اسمون افتادن؟ نه والدین درست تربیتشون کردن 

اینکه آدم مریض همه جا هست درسته

مادرش باید دقت کنه

غالبا چیزی ام بخوای بگی ناراحت میشن 

تو خیابون گاهی دیدم دختر 10 11 ساله رو با تیشرت و شلوارک میارن اینقدر بعضی بیشرف ها زل می زنن به این بچه اعصابم خورد میشه ولی نمی تونم چیزی بگم

و هو معکم این ما کنتم خدا با شماست هر جا که باشید ******* الان این عددها کنار اسم من چیه؟؟😑

مامانای عزیز یه مشورت خواستم بکنم باهاتون چندوقته درگیرشم دخترم کلاس چهارم تپلی هم هست برای تابستونش اومدم چندتا تیشرت براش خریدم جدیدا سینه اش معلوم میشه تولباسهاش باباش به شدت ناراحته میگه نمیشه لباس بهتری تنش کنی معلوم‌نشه یه خرده برجستگی داره چیکار کنم توهرلباسی همینه اخه امتحان کردم .

خیلی دخترا حساسن از،جمله دختر،خودم شو رت بپوشه خارش میگیره سریع

اره من بچه بودم شو.رت دوس نداشتم شلوار میپوشیدم

اون بچه هنوز به سن تکلیفم نرسیده اون دیگه بستگی به اون. پسرا داره

اگه داخل 8 سالگی اینجوری بپوشه معلومه توی یک سال دیگه نمیتونه پوشش پوشیده تر رو بپسنده و به همین روال ادامه میده 

آموزش به بچه مثل حکاکی روی سنگ هست همیشه ملکه ذهن میشه 

البته که اون پسرا هم اصلا صحیح تربیت نشدند و کار از کار گذشته 

مامانای عزیز یه مشورت خواستم بکنم باهاتون چندوقته درگیرشم دخترم کلاس چهارم تپلی هم هست برای تابستونش ...

سوتین براش بگیر

شما چی کار می کنید ؟جنس لباس زیرش راعوض کن

اکثرا نمیپوشه  ولی،خب من اگر پیرهن تنهش کنم جتما شلوارکه زیرش و پیرهنش بلنده  یا اگه باوز،شلوار بیاد بیرون حتنا کمر،شلوارش،سفته که نیاد پایین