2777
2789
عنوان

تو رو خدا بچه هاتون رو لباس پوشیده بپوشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1362 بازدید | 100 پست
حالاقبول کنیم نظرشماروماکه نمیتونیم درموردتربیت کل جامعه نظربدیم پس بهتره خودمون احتیاط کنیم

بله ۹۰ درصد جامعه تربیت شده باشن بازم ۱۰ درصد منحرف هست پس بهتره کنار اموزش ، مراقبت از خود هم یاد بگیریم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته . حق با شماست . دو طرف باید تربیت صحیح داشته باشن . موافقم که درصدی از افراد جامعه بیمار هستن ...

این نگرش بنظرم درحال حاضر خیلی رو به کاهشه و بیشتر برای افراد قدیمی تره...

بنظرم هم دختر باید درست لباس بپوشونه هم پسر باید خودشو نگاهشو کنترل کنه.

درسته که زیبایی دخترا برای پسرا توی هر سن و سالی جاذبه داره و خوششون میاد،ولی اینکه ازاری ب دختر نرسونن دست خودشونه.

یه خرده اس سایت کاش درست بود یه عکس میزاشتم 😭چقدر دخترداشتن سخت شده 

میدونم من خودم یاذمه نووجونیمو

اندازه یه گردو برامدس و خیلیم تو چشمه چون بقیه بدن صافه.

من نیم تنه میپوشیدم خیلی لطیف و کوچولو دخترونن.

یه خرده اس سایت کاش درست بود یه عکس میزاشتم 😭چقدر دخترداشتن سخت شده 

سعی کنه وزنش روپایین بیاره اضافه وزن باعث بلوغ زودرس میشه حالابراش زوده سینش معلوم باشه،بعدم زیادحساسیت نشون ندین چه دخترچه پسربالاخره بزرگ میشن وایناطبیعیه

منم دیروز کلاس انجمن اولیا رفتم خانمه خودش بشدت محجبه بعد دختر۶ ساله تپلش یه شرت لی بسیییییار کوتاه پاش بودخب اون بچه که نمیدونه نگاه ادمای کثیف باعث چه مشکلاتی میشه من مادر مقصرم بعدم پدرا باید پسرشون رو توجیح کنن به خانوما زل نزنن الان عادی شده متاسفانه از مغازه دارو سوپری و...از اول کوچه تا اخر کوچه به ادم زل میزنن متنفرم

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
بله ۹۰ درصد جامعه تربیت شده باشن بازم ۱۰ درصد منحرف هست پس بهتره کنار اموزش ، مراقبت از خود هم یاد ب ...

یه بار یه فیلم دیدم انگار خانمه خارجی هم بود

داشت حرص میخورد

میگفت هی میگیم به دختربچه ها وخانم هامون مراقبت از خود یاد بدیم

اگر بچه من جای خلوتی گیرافتاد که صداش به هیچ جا وکسی نمیرسید این جیغ زدن براش چه فایده ای داره؟

چندتامثال دیگه هم زد.

این مراقبت از خود خیلی وقتا جواب نداده متاسفانه و اتفاقی که نباید بیفته افتاده

یه بار یه فیلم دیدم انگار خانمه خارجی هم بود داشت حرص میخورد میگفت هی میگیم به دختربچه ها وخانم ها ...

پوشش مهمه ولی بار ها به گوشمون چه داخل ایران چه خارج شنیدیم که شخص کاملا لباس پوشیده داشته ولی مورد تعرض قرار گرفته اینجا بحث تربیت و اموزش پسر ها هست که وسط میاد . 

همه خانم ها حجاب کامل داشته باشن ولی پسر ها تربیت نشن بازم شاهد تعرض و چشم چرانی هستیم .