2777
2789
عنوان

در مورد خواستگارم به مامانم بگم

550 بازدید | 55 پست

یک سال و نیمه باهاشم الان میخوام با مامان بابام حرف بزنم که بعدش خودش بیاد با بابام حرف بزنه 

واقعا نمیدونم چی به مامانم بگمممم

اصن بهش فکر‌میکنم دلشوره و استرس میگیرم

اصن درسته ک من بگم؟چجوری بگم

بگم خواستگار دارم یا بگم شوهر میخوام🤣یا بگم یکی ازم خوشش میاد

نمیدونم چی بگم 

راهنمایی کنین لطفا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماره خونه رو بده بگو مامانش زنگ بزنه 

هرچند هرکار کنی مامانه میفهمه دوست بودین شامه مامانا تیییییزه😀

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

بگئ یکی علاقه مند شده بهم میخواد بیاد خواستگاری چیکار کنم مادر ؟

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

به نظرم خیلی راحت مادرتون رو در جریان آشنایی بذارید

نظر خودتون رو به مادر بگید و باهم آشناشون کنید تا خانواده تون هم درباره ش نظر بدن

اگر درباره خودش نظرتون مساعد بود بگید که با خانواده ش بیان

یه اشاره هایی به مامانت کن

شاید خانواده پسر در جریان رابطه شما باشن بعدا از حرف های خانوادت بفهمن اونا هیچی از رابطه شما نمیدونن یکم ضایع هست،  واسه همین مامانتو کم و بیش در جریان بذار

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند