2777
2789
عنوان

چجوری امروز مدرسه رو بپیچونم؟

1209 بازدید | 50 پست

تا صبح خوابم نبرد واقعا خوابم میاد و حالم بده ولی چون این چندوقته خیلی اینجوری شدم مامانم پدرمو درمیاره چیکار کنم

و من آن روز یک چیز را یاد گرفتم،آدمها از آنچه نشان میدهند به مراتب کثیف ترند..

بگو حالت تهوع شدید داری زیر شکمت خیییلی درد میکنه 

هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝                                        اینو‌ بدون تو فوق العاده ای🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو دلت درد میکنه

یا اگه دبیرستانی برو مدرسه تو نمازخونه بخواب

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
بگیر بخواب الارم گوشیتم خاموش کن بعد خانوادت امدن بالا سرت بگو یادت رفته بود ساعت کوک کنی

سرویس مدرسم زنگ میزنه مامانم اونو چیکار کنم🤦🏻‍♀️

و من آن روز یک چیز را یاد گرفتم،آدمها از آنچه نشان میدهند به مراتب کثیف ترند..

خودتو بزن ب دل درد اخ و اوخ کن کولی بازی گریه ک وااااای دلم درد میکنهههههه...جواب میده 😉😉😉

هر کس بد ما ب خلق گوید ، ما چهره ز غم نمیخراشیم 🙂🦋🌿 ما خوبی او ب خلق گوییم ، تا هر دو دروغ گفته باشیم 😉🚶🏻‍♀️🥴

من خوابمم بیاد سرکلاس میخوابم

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....
خودتو بزن ب دل درد اخ و اوخ کن کولی بازی گریه ک وااااای دلم درد میکنهههههه...جواب میده 😉😉😉

در این حد میبرن اورژانس

پیاز داغش زیاده

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی