2777
2789
عنوان

چجوری امروز مدرسه رو بپیچونم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1225 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اونایی ک فاز معلم اخلاق درستکارو پاستوریزه رو گرفتنو خداااا 😐😐😐😐😐

باباااا شیرینی دوران مدرسه ب همین شیطنتاشه خیلی حال میده ول کنید نصیحتو 🥴🥴🥴😬😬😬

هر کس بد ما ب خلق گوید ، ما چهره ز غم نمیخراشیم 🙂🦋🌿 ما خوبی او ب خلق گوییم ، تا هر دو دروغ گفته باشیم 😉🚶🏻‍♀️🥴
میدونید اخه امسال خیر سرم انقدر الکی نرفتم مدرسه که..درسای امروزمم سه تا از درسای اصلی تازه به یکی ا ...

عزمزمه به حرف این خانمها گوش نکن. پاشو چای درست کن. بخور سرحال میشی . برو . امروز روز مهمیه. برو دکتر ببین چرا نمی تونی بخوابی. شاید بعدازظهر ها زیاد می خوابی. .....شاید 

منم خیلی دلم میخواد یکم بخوابم 

دو شبه همش دارم درس میخونم برای امتحانام🥴🤦‍♀️

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

پسر من خدای این کارهاست 😐 روز بارونی ی‌فیلمی تو مدرسه درآورد منو کشوند مدرسه معاون برا آوردنش تا پای ماشین زیر بغلشو گرفت اما گفت بازیگر خوبی میشی منم یک راست بردمش درمانگاه سرم زد 😈😁 چون از آمپول می‌ترسه  

موندم اون دکتر چطوری تشخیص داد به سرم نیاز داره 😐

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

فقط راه حلای کاربرا😐 یکی نمیپرسه چرا نخوابیدی؟ اگر بی موقع تفریح کردی، الان باید جور کار اشتباهتو ...

من حتی دانشگاه هم غیبت نمیکردم چه برسه به مدرسه الانم شغلم با مدرکم هیچ ربطی به هم ندارن 

واقعا اون قدر که در لحظه مهم به نظر میاد مهم نیست

یه روز مدرسه نره هیچ اتفاقی نمیفته

۱۲ سال مدرسه رفتم تنها روزی که خاطرشو دقیق یادمه روزیه که رفتم مدرسه الکی گریه کردم که دلم درد میکنه تا آخر زنگ زدن مامانم اومد بردم خونه 

البته این نظر منه

پسر من خدای این کارهاست 😐 روز بارونی ی‌فیلمی تو مدرسه درآورد منو کشوند مدرسه معاون برا آوردنش تا پا ...

عاشق دکترام ک زرتی سرم تقویتی تجویز میکنن😅😅😅😅😅

هر کس بد ما ب خلق گوید ، ما چهره ز غم نمیخراشیم 🙂🦋🌿 ما خوبی او ب خلق گوییم ، تا هر دو دروغ گفته باشیم 😉🚶🏻‍♀️🥴
فقطرخوابم میاد ولی با حرفایی ک زدن دیگه میرم مدرسه

حتماااا برو فکرکردم درسم نخوندی😐

مدرسه چه چرت شده آدما به خاطر چه چیزایی نمیرن مدرسه.من خیلیییی کم شده که به خاطر مریضی نرفته باشم اکثرا به خاطر درس نخوندن بوده😂😁😎

میشه برای ظهور آقا یه صلوات بفرستید☺️♥️