2777
2789
عنوان

چجوری امروز مدرسه رو بپیچونم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1225 بازدید | 50 پست
سرویس مدرسم زنگ میزنه مامانم اونو چیکار کنم🤦🏻‍♀️

سایلنت کن

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چرا دروغ گفتن مثل اب خوردن شده  عزیزم به مادرت بگو نتونستم بخوابم اگرم درس مهمی نداری کلا ...

میدونید اخه امسال خیر سرم انقدر الکی نرفتم مدرسه که..درسای امروزمم سه تا از درسای اصلی تازه به یکی از دوستامم قول دادم زود برم مدرسه به هوا من داره زود میره..اصن وضعیه

و من آن روز یک چیز را یاد گرفتم،آدمها از آنچه نشان میدهند به مراتب کثیف ترند..
در این حد میبرن اورژانس پیاز داغش زیاده

نه دیگه باید اینکاره باشی 🤣🤣🤣🤣

سریع ک زنگ نمیزنن اورژانس مامان اول میره نبات داغ درست میکنه میخوره میگه یه ذره بهتر شدم بعد خودشو میزنه ب گیجی میگه بخوابم بهتر میشم 😅😅😅😅😅😅😅😅😅

هر کس بد ما ب خلق گوید ، ما چهره ز غم نمیخراشیم 🙂🦋🌿 ما خوبی او ب خلق گوییم ، تا هر دو دروغ گفته باشیم 😉🚶🏻‍♀️🥴

فقط راه حلای کاربرا😐

یکی نمیپرسه چرا نخوابیدی؟ اگر بی موقع تفریح کردی، الان باید جور کار اشتباهتو بکشی و نهایتا عصر بیای بخوابی.

اگرم دلیلت قانع کننده اس به مادرت بگو و حلش کن.

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
وای چرا دروغ گفتن مثل اب خوردن شده  عزیزم به مادرت بگو نتونستم بخوابم اگرم درس مهمی نداری کلا ...

مامانشم گفت آره دختر گلم تا صبح نخوابیدی اشکال ندارع بگیر بخاب بیخیال مدرسه😅😅 .....جرش میده اگه اینجوری بگه

میدونید اخه امسال خیر سرم انقدر الکی نرفتم مدرسه که..درسای امروزمم سه تا از درسای اصلی تازه به یکی ا ...

وای منم اینقدر پیچوندم ک اگ قطع نخاع هم بشم مامانم می‌فرستم مدرسه😐🤌🏻

الکی بالا بیار برو ناشتا خیار شور بخور بعد انگشت بنداز حلقت دیکه مامانت باور میکنه مریضی

بااین روش می‌ره اون دنیا😂

بیخیال بابا بگو دلم درد می‌کنه یا سرم زیرشکمم یاکمرم

میشه برای ظهور آقا یه صلوات بفرستید☺️♥️