2777
2789

فقط باید یه مدت باهاش اشنا بشی و سریع ازدواج نکنی تو دوستی خیلیا خودشونو لو میدن 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید مشاوره کمک کننده باشه ولی اکثرا پنهان میکنن،من یکی از دوستام بعد ازدواجش فهمید شوهرش همجنس بازه تازه پسره از این تحصیل کرده ها بود که وقتی ازدواج کردن همه میگفتن خوشبحال دختره عجب شانسی آورد 

حتما مشاوره برید و این که مشاور ها مو رو از ماست می کشند( البته ماهر باشه). متوجه چیز خاصی میشن که ما نمی تونیم بفهمیم

💞 حسبی الله 💞 برای تعجیل ظهور امام زمان یه صلوات بفرستید 🌹

مثلا تو همین سایت خانم ها گفتند که بعضی هاتون زود و بعضی ها یکم دیر تر، توی چت می گفتند عکس جا های شخصی تو بده. یا یکی می گفت تو جلسه اول مدام به پا هام نگاه می کرد و گفت که قشنگند و وقتی از سر کار برگردی باید بذاری بغل شون کنم. اون دختر می گفت از نگاهش بو بردم که منحرفه تا این که شب، پیام داد که هر شب باید با پات، ا ر ض ا م کنی

حتما مشاوره برید و این که مشاور ها مو رو از ماست می کشند( البته ماهر باشه). متوجه چیز خاصی میشن که م ...

مشاورو روانشناس ماهر و کاربلد خیلی خیلی کم پیدا میشند،من با یکی از خواستگارام رفتم مشاوره کلی هزینه کردیم کلی تست دادیم آخر سر گفت برید نامزد کنید دم نامزدی فهمیدم طرف معتاد بوده و اهل دود و دم فقط خدا بهم رحم کرد زود فهمیدم

هر کسی نمیاد خب وقتی دوستی باطرف با چه بهونه ای ببریش

آهان. آخه تو عنوان تون گفتید قبل از ازدواج!! فکر کردم که قطعی شده. پس فعلا روی رفتارش تمرکز کنید