2777
2789
عنوان

پسر ۱۱ سالم دچار اختلال خواب شده .

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 46 پست

هم کم وزنیش هم بدخوابیش می تونه مربوط به کمخونیش باشه کم خونی حتی می تونه باعث پرخاشگری و کم طاقتی هم بشه

پس جدی بگیرید و برطرفش کنید

اگر نیازه دارو مصرف کنه 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

خب عزیزم قدش نرماله چرا اینقدر نگرانی؟ بچه ها تو این سن همینن  نگرانی زیادت به بچه هم منتقل می ...

دیگه دخالت نمیکنم اصلا.

کتاب زیاد میخونم.

قدش فکر کنم ۱۳۲ بود.

هم قد کلاس دومی های مدرسه و اقوام هستش بچم.

دکتر گفت خیلی کوتاهه

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم کم وزنیش هم بدخوابیش می تونه مربوط به کمخونیش باشه کم خونی حتی می تونه باعث پرخاشگری و کم طاقتی ه ...

ممنونم..امیدوارم از همین باشه

عزیزم سن بلوغ پسرا دیگه از سن یازده نزدیک میشه  نگران نشو  نسبت به بار معنایی کلمات حساس ...

ممنونم بخاطر قوت قلبت❤️

اصلا این طور نیست!  اولا من پیشنهادم واسه ایشون اینه که ببرن متخصص غدد چون شاید اینا مربوط به ه ...

روانشناس بردمش.

روان پزشک میدونم داروی قوی میده

باشگاهی جایی بزارش هم تنش تو خونه کم میشه هم فعالیتش زیاد میشه و مجبور میشه بخوره و به خودش برسه

فوتبال خوبه؟ دوست داره

[QUOTE=288529733]اصلا این طور نیست!  اولا من پیشنهادم واسه ایشون اینه که ببرن متخصص غدد چون شای ...

عرف جامعه همیشه درست نیست 

کلا حرف عوام صلاحیت صد در صد نداره همیشه 

بعد مگه ادم میخواد بکنه تو بوق و کرنا بزنه رو بلانکارد که مثلا مراجعه به روانپزشک داره ، بهتر از اینه که به خاطر حرف مردم تو خلوت خودش ادم عذاب بکشه ... 

خیلی از مشکلات اعصاب هم با یه مدت درمان برطرف  کاملا میشن 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

عرف جامعه همیشه درست نیست  کلا حرف عوام صلاحیت صد در صد نداره همیشه  بعد مگه ادم میخواد ...

من شخصا به عرف جامعه کار ندارم.

حرفتون رو می فهمم چی میگید

ولی چون روان پزشک ناشی زیاده، ترجیحم اینه که تا میتونم با روانشناس مشکلش حل بشه

روانشناس بردمش. روان پزشک میدونم داروی قوی میده

نه عزیزم یه دکت اعصاب و روان ر متخصص کودکان و نوچوانان پیدا کن 

گاهی با یه داروی خفیف هم کلی  بهبودی  صورت میگیره + آینده شخص نجات داده میشه 

پس امتحان کن شاید همون دارو خفیفه رو بهت بدن 

خودتم یه اصلاح سبک غذایی و زندگی ایجاد کن براش 

به سمت فعالیت های مفید مثل ورزش سوقش بده 

تو خونه خودتم باهاش ورزش کن 

مخصوصا نرمش های کششی شاید خیلی کمکش کنه حتی برای رشد تو بگو دو سانت باز ارزشش رو داره انشالله که بهتر و بیشتر 

تاپیک کاربر مامانل هم الان پیدا میکنم برات میزارم 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

من شخصا به عرف جامعه کار ندارم. حرفتون رو می فهمم چی میگید ولی چون روان پزشک ناشی زیاده، ترجیحم ای ...

روانشناس هم خوبه مخصوصا اگه مهارت کافی داشته باشه 👏 روانشناس کودک و نوجوان پیدا کن 

موفق و سلامت باشین هم خودت هم گل پسرت 

تاثبر منفی شاید روی روحیه بچه بذاره....پذیرفتن قرص اعصاب برای بچه راحت نیست....

خب بهش میشه نگفت یا براش توضیح  کافی داد  اطمینان خاطر داد 🤗

...

ببین عزیزم من از خودم نمیگم مواردی از بیماری ها و اختلالات  میشناسم  حتی در کودکان  که مراجعه به پزشک براشون الزامیه. 

مثل مغز که  یکی از اعضای بدنه اگه کلیه و گوارش با اختلال داشتن توی کارکرد و غدد درون ریزشون نیاز به درمان پیدا میکنه و ادما واسش مراجعه میکنن به پزشک 

مغز و سیستم عصبی هم همینطوره  و باید بپذیریم که بدون محدودیت سنی حق داره نیاز به درمان داشته باشه ...

مثلا وقتی ناقل های عصبی مثل انتقال دهنده هورمون سروتونین روند کار کردشون مختل میشه به هر دلیلی ، افسردگی یا اختلال خواب ایجاد میشه و اینجا یه دسته دارو هستن که کاربرد دارن 

یا مثلا گاهی  هورمون های رشد روی مغز و سیستم عصبی تاثیراتی میزارن که نیاز به کنترل هست 

پس گاهی وقتا نمیشه این کاربردها  رو با هیچ چیز دیگه ای   جز دارو جایگزین کرد و دارو تنها راهه .

بفرما عزیزم این تاپیک کابر مامانل هست که توش از تجربه درمان افسردگیش گفته 

ولی من برای تو بیشتر به خاطر این میگم که بتونی  از  راهکارای خوبش برای  اصلاح  مناسب  در  سبک زندگی و تغذیه  استفاده کنی 🤗 

مخصوصا چون  که یه نوجوان داری 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/تجربه-درمان-افسردگی-خودم

تاپیکای دیگشم بخون برای اطلاعات عمومی خودتم خوبه 

نه عزیزم یه دکت اعصاب و روان ر متخصص کودکان و نوچوانان پیدا کن  گاهی با یه داروی خفیف ...

چقدر پیامتون بهم قوت قلب داد❤️ واقعا ممنونم از ت

روانشناس هم خوبه مخصوصا اگه مهارت کافی داشته باشه 👏 روانشناس کودک و نوجوان پیدا کن  موفق و سل ...

فداتون بشم.

آره روانشناس کودک و نوجوانه