2777
2789
عنوان

پسر ۱۱ سالم دچار اختلال خواب شده .

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 46 پست
با پزشک مشورت کنید با قرص آهن اوکی میشه بالاتر دیدم نوشتید پسرتون شاگرد اول هست اکثر شاگرد اول ها ا ...

همین دیگه .

میخوام از ۱۵ بلوغش شروع بشه.

۱۱ خیلی زوده😭

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تماااام سعیم این هستش که استرس نمره نداشته باشه و بیخیال باشه چون خودم خیلی بخاطر همین مساله شاگر ...

توی دعواشون دخالت نکنید و اجازه بدید با هم حلش کنن

فقط اگر دیدید دارن ضربه جسمی میزنن جداشون کنید بدون کلمه ای حرف 

الان اقوام مم پسر ۱۱ ساله ۱۳۰ سانته قدش

نگران نباشید

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

متخصص غدد ببر حتما 🙌 کار خوبیه که میتونی براش انجام بدی 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

توی دعواشون دخالت نکنید و اجازه بدید با هم حلش کنن فقط اگر دیدید دارن ضربه جسمی میزنن جداشون کنید ب ...

اره قدش ۱۳۵ هستش.

وزنش ۲۶.

یعنی حتی وقتی می بینم دارن با حرفاشو و بحثاشون همدیگه رو عذاب میدن دخالت نکنم؟

احتمالا کمبود ویتامین داره ببر دکتر براش آزمایش کامل بنویسه  کمبود آهن باعث بی‌قراری وبی اشتها ...

باشه حتما اینکارو میکنم.

بلوغ نگو که سکته میکنم😭😭😭 ۱۱ سال که زوده. صفحه رشدش بسته میشه😭

متخصص غدد بردی؟؟

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
حیفه بچه رو از تو سن کم سمت قرص اعصاب و روان بزنی و برچسب دیوونه کاری کنی روش بزنن

اصلا این طور نیست!  اولا من پیشنهادم واسه ایشون اینه که ببرن متخصص غدد چون شاید اینا مربوط به هورمون های  رشد و سن بلوغ داشته باشه که دکتر غدد میتونه بررسی خوب انجام بده. 

نبابا کی برچسب دیوونه میزنه   ؟ باور کنید روانپزشک بردن در صورت لازم  هیچ برچسبی  نیست 

گاهی برای کودک و نوجوان هم لازم میشه 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

اره قدش ۱۳۵ هستش. وزنش ۲۶. یعنی حتی وقتی می بینم دارن با حرفاشو و بحثاشون همدیگه رو عذاب میدن د ...

خب عزیزم قدش نرماله چرا اینقدر نگرانی؟ بچه ها تو این سن همینن 

نگرانی زیادت به بچه هم منتقل میشه‌ کتاب روانشناسی کودک و نوجوان بگیر و حتما مطالعه کن 

نه به هیچ عنوان تو دعوا دخالت نکنید فقط اگر آزار جسمی دیدید اونم جدا کنید

بچه ها باید یاد بگیرن با هم کنار بیان و اگر شما دخالت کنید بیشتر باعث عصبانیت و تبعیض میشن

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
متخصص غدد بردی؟؟

بله دوسااااال زیر نظر بهترینش.

دیدم هیچ کاری نمیکنه. نه ازمایش نه ...

بردم مطب متخصص غدد دیگه..عکس داد واسش.

عکس گرفتیم از مچ دستش.

گفت عین عموش قدش کوتاه میمونه😔

شوهرم ۱۸۰.

من ۱۶۰.

گفت تو میانگین خانم هایی. اما پسرت به میانگین مردها هم نمیرسه ک نهایتا عین عموش ۱۶۱ میشه.😔😔😔😔😔

بلوغ نگو که سکته میکنم😭😭😭 ۱۱ سال که زوده. صفحه رشدش بسته میشه😭

عزیزم سن بلوغ پسرا دیگه از سن یازده نزدیک میشه 

نگران نشو 

نسبت به بار معنایی کلمات حساس نباش 🍀