2777
2789

یک هفته است عقد کردیم‌. می‌خوام برم شهر دیگه ای مدارکمو بگیرم. میدونم خانوادم اجازه نمیدن باهاش برم نامزدم پیشنهاد داده یواشکی با هم بریم . به نظرتون باهاش برم ؟

اگه باهاش برم میتونم کنترلش کنم که ازیه حدی بیشتر نره ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه که نمیتونی کنترلش کنی!

نامزدی دوره قبل از عقده، وقتی زن شرعی و قانونیش هستی و بخوای خاتواده تو دور بزنی، ایشونم لزومی نمیبینه چیزی رو مراعات کنه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ن همین نامزدت فردا میزنه تو سرت و مشکوک میشه بهت و اعتماد نمیکنه دیگه . پیش خودش میگه شاید قبلن هم از این کارا کرده دور از چشم خانواده. و میگه در آینده هم دور از چشم خودش این کارو خواهی کرد 

ن همین نامزدت فردا میزنه تو سرت و مشکوک میشه بهت و اعتماد نمیکنه دیگه . پیش خودش میگه شاید قبلن هم ا ...

میدونی بازم به معرفت شعور طرف بستگی داره منو شوهرم عقد مه بودیم گفت نمیتونم  وخداروشکر اصلا نه توسری زد نه بی اعنکتماد شد ولی خب نظر من این اینا اینکار تا شب عروسی اتفاق نیفته خیلی بهتره 

نه اگه کار خاصی نداره پس چرا به دور از چشم خانواده و یواشکی؟ 

اگه مشکلی پیش اومد و بعدا مشکلاتت رو نمیبری سر این خانواده و با جون و دل عواقب کار خودتون رو قبول میکنید خوددانید ولی هر چی باشه پدر و مادر صلاح بچه ها رو میخوان حالا یکی و دوماه اینور و اونور چیزی نمیشه احتیاط شرط عقله