الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهره من هرچی در میاره میده به من که خرید کنم و دیگه کاری به هیچی نداره اما پول دستش باشه همشو میده میوه تنقلات میاره خونه اما به اندازه دوتامون خداروشکر این اخلاقش خوبه
عزیزم اینو ازمن که ده سال سابقه زندگی متاهلی دارم به یادگارداشته باش مردا دوبارتوزندگیشون تربیت میشن ...
اره منم خیلی صبر کردم خداروشکر خسیس نیست ولی خیلی دهن بینه هرکی هرچی میگه قبول میکنه بعد جیبشم که پره بریز بپاشش فراوونه بعد که جیبش خالی میشه خب بمن سخت میاد بدترین عادتشم که جدیدا پیدا کرده و مسببش خودمم اینه ک هعی فرت فرت قهر میکنه میره هفته هفته بعد من کم صبرم پیام میدم اونم ازخداش دوباره میدوعه میاد اشتی ولی اینکه زندگی نشد اونم توعقد ....بخدا خسته شدم 🥲🥲🥲
حالا استاتر شما خوبی . فامیل ما خسیسه هر پنجشنبه جمع میکنه با بچه هاش میرن قبرستون هرکدوم یه نقطه جمع میشن چیر میز جمع کنن ۱۲ تا بچن هر کدوم یه گونی پر میکنن و تا هفته دیگه هرچی جمع کردن میخورن
شاید باورت نشه این مرد ماهی ۸۰/۹۰ میلیون درامد داره و ۳۰ تا خونه اما خسیسه