2777
2789
عنوان

شوهر گدا گشنه من،متنفرم ازش😥

| مشاهده متن کامل بحث + 5603 بازدید | 163 پست

منم تا همین ی سال پیش همش شوهرمو فحش میدادم الان خانوادشو😂

الان ک اومدیم طبقه ی بالای خونشون با خانوادش ارتباطمون نزدیک تر شده میبینم شوهرم طفلک بااین رفتارای خانوادش ازین بهتر نمیشد

خیلی از رفتار های ما بخاطر خانوادمونم هست ینی باید ریشه یابیش کنیم اینطوری دیگه از شوهرمون متنفر نمیشیم

مثلا اوایل باخودم می گفتم این مرد چرا ی حرفو صد بار تکرار میکنه یا چرا وقتی هیچ اتفاقی نیوفتاده الکی سروصدا راه میندازه

الان میبینم مادرش اینجوریه، دیگه راحت تر کنار میام باشوهرم،بیشترم دوسش دارم از قبل

شماهم از من میشنوی بجای دل چرکین شدن از همسرت و زندگیت بشین فکر کن ببین شاید واقعا بدهم نمیگه

البته اینم بگم اینجا حق بیشتر باشماست بهرحال باید یچیزی باشه ادم بخوره، با یکم قناعت میشه همه چی تهیه کرد

از ی خرج اضافه زد یچیز دیگه رو ب سبد خرید خونه اضافه کرد

مثلا من خودم دقیقا تو وضعیت شما بودم دقیقا، یمدت فقط ب این فکر میکردم چ حبوباتی رو با برنج قاطی کنم🫠😂 ب شوهرم گفتم اونم گفت خب گوشت گرونه، منم بجای اینکه هر روز با اسنپ بره سر کار با مترو فرستادمش😁 عوضش ی هفته بعد گوشت خریدم با اون پول پس انداز، براش چلوگوشت پختم، خورد و راضی شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم اینجوریه برای همه پول داره جز برای ما  انگار میخوان جونش رو بگیرن پول خواستنی

من توخانواده ای بودم که بابام برا هزار تومنم از مادرم مشورت گرفته واقعا نمیتونم جدیدا میبینمش کلافه میشم حالم ازش بهم میخوره

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸

واقعا ادم خسیس سخته زندگی کردن باهاش😔😔😔خدا کمکت کنه

عصابم خراب شد خاستم شام درست کنم دلم گرفت😔😔😔😔

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8
من یبار برای این بچه ها غذا بردم زرشک پلو مرغ رستورانی  گفتن ما نمیخوایم اینو کباب دوست داریم& ...

پس گشنه منم😂بابای دوستم شیرینی فروشی داره به یکیشون گفته بود بیا پیش من کار کن ،گفت نمی‌خوام اینجا درآمدش بهتره😑😂

پشته زمستانه دلم هست بهاری که نگو🍃
عه مثل ما هستید شده ته جیبش بیست تومن مونده دوتا بستنی میخرید می‌خوردیم تموم میشد🤣🤣🤣

ارع 😹😹😹 تا تموم نشه آروم نمی‌گیریم بعد با خیال راحت میشینیم سر جامون 😹

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

بچه ها میخوام چند تا تف کنم ببخشید خوشگلا:

تف به مرد خسیس گدا

تف به آدم بی مسئولیت.

تف به مرد خائن.

تف به مرد گدا صفت.

تف به مرد بی غیرت.

واقعا متأسفم.

جیگرم له شد با این تاپیک!!

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️
بابای منم اینطوریه،ولی خب مامانم مدیریت میکنه 

چیو مدیریت کنم

فقط میتونم خرید نکنم و خریدارو بگم خودش کنه ک باز زیاد می‌خره

خودمم بخرم از دوجا خرج میشه

دیگه ده ساله برام مهم نیست

اعتقادم داره خرج میکنم خدا هم میرسونه

هر چی باشه بعضی روزا از صبح تا روز بعدش یه وعده غذای نونی تخم مرغی باشه خاهر مونده به دلم خودم برم‌خ ...

خواهر اینجوری که نمیشه به یه ادم قابل اعتماد بگو بیاد نصیحتش کنه هر ماه یه مبلغی رو بهت بده

میشه دلبرانه بنگری...!؟
شوهر منم اینجوریه برای همه پول داره جز برای ما  انگار میخوان جونش رو بگیرن پول خواستنی

عزیزم یه کاربری بود باهمین نام کاربری شما

اون کاربر می‌گفت شوهرم همه درامدشو دست من میده

پدرشم معتاد بود وبدهی داشت

شما همون کاربر نیستین؟

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

من چند ماه به شوهرم میگم گوشت نداریم دیروز رفته دو تا تیکه قلم خریده میگه غذا درست کن اما برای خودش ...

شوهر منم همینه خرج خودش رفیقاش گندکاریاش شراب خوریش می‌کنه خیلی ضعیف شدم یه معنای واقعی سوتغذیه

🥲به معنای واقعی کلمه خسته شدم توعقدم ولی انگار عقد یه پسر بچه ی ۱۰ سالم ازبس لوس بچه ننه و لجبازه ح ...

عزیزم اینو ازمن که ده سال سابقه زندگی متاهلی دارم به یادگارداشته باش مردا دوبارتوزندگیشون تربیت میشن یک بار توسط مادرشون یکبار توسط همسرشون خودتو دست کم نگیر روی مهارت هایه زنانت کارکن نقطه ضعفاشو بشناس وضعف نشون نده سعی کن رگ خوابشو بدست بیاری وهمسرتو اونجوری که میخای تربیت کنی همسرمن اونقدر بد دل بود حتی اجازه نمی داد درحیاطو باز کنم تنهایی یا اصلا نمیزاشت آرایش کنم چادرو که نگم برات چقدربراش مهم بود حتی نمی زاشت عکسم توگوشی مامانم باشه اما الان خودش پیشنهاد میده آرایش کن چادرموبرداشتم عکسمو میزارم پروفایل فقط باید صبرت زیاد باشه وبس 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
خراب میشه  گوشت و مرغ زیاد میمونه خشک میشه انگار شوهر منم دستش ب کم نمیره الان تو یخچال سیب و ...

واقعا بخدا گناه داره دیدی داره خراب میشه بده این همه نیازمند تو خیابون گوشتتو میبینی داره خرا میشه یه خورشت زیادی بار بزار باهاش پخشش کن تو بچه ها و افراد تو خیابون که کارتن خوابن