2777
2789
عنوان

شوهر گدا گشنه من،متنفرم ازش😥

| مشاهده متن کامل بحث + 5613 بازدید | 163 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا خوبه شوهر تو نمیخوره شوهر من از من میکنه میخوره کلا ازدواج با ادم گدا گشنه اشتباه محضه

من باشم یک ریاااال هم نمیدم

چهارمین⁦ کاربری✌️⁩هامونی قیراقا قویدوم، سنی قلبیمن قیراقونا⁦❤️⁩
😐 واقعا اينجا حرفهاي عجيبي ميخونم  پس چرا زن گرفته !  واقعا حالا درك ميكنم كه چرا بع ...

میشه شناخت

به شرطی که شش ماه دوره شناخت معاشرت مداوم باشه و به عشق و عاشقی هم نگذره بلکه کامل بررسی کنید 

🥲به معنای واقعی کلمه خسته شدم توعقدم ولی انگار عقد یه پسر بچه ی ۱۰ سالم ازبس لوس بچه ننه و لجبازه ح ...

شوهر منم اینجوریه برای همه پول داره جز برای ما 

انگار میخوان جونش رو بگیرن پول خواستنی

"درک نشُده ترین آدمِ پُر درد منم🖤
گوشتو میندازی بیرون؟؟؟!خب اگه کسی رو میشناسی نداره ،یا این بچه های کار هستن ببر بده اونا

خراب میشه 

گوشت و مرغ زیاد میمونه خشک میشه انگار

شوهر منم دستش ب کم نمیره الان تو یخچال سیب و خیار و توت فرنگی و موز و کیوی داریم باز امروز گوجه سبز خریده آوارده.خیار و موز داره خراب میشه باید بریزم دور

آدم بره بده ب کی!

خودش میگه میخوریم حالا بعد دیگه خورده نمیشه له و خراب میشه میریزیم دور

واقعا خدا بهت صبر بده با اين ادم - 

من بعضيا رو ميشناسم كه اصلا فققققط گوشت ميخورن !

يكي از دوستهاي خودم فقط غذاش گوشتيه 

هميشه هم ميگه من عاشق گوشتم 

نميدونم ! اينجوري زندگي خيلي سخته 

پدرمن نهایت به زور کل درآمدش به شش تومن برسه وچهارنفریم

مرغ همیشه میخره،گوشت هم هروقت داشته باشه درحد مثلا یه کیلو اینا میگیره

میوه هم همیشه سعی میکنه باقیمت مناسب گیربیاره

خوراکی هم گاهی میخره

میگه ما که نمی‌تونیم دیگه پیشرفت کنیم حداقل کمی ازلحاظ خوراک تامین باشیم

خداییش به زور می‌رسونه

واقعا بعضی آقایون لیاقت زن وزندگی رو ندارن

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

من واقعا حالم بد شده  کاش نمی اومدم تو این تاپیک.  جاش باشه یانه فهمیدم چه اشتباه بزرگی ...

عزیزم گوشت نریز اگر خدا بت روزی داده هر ماه نیم کیلو تز گوشتتو بزار تو کیسه بده ب فقیر براش حکم طلا داره 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
گوشتو میندازی بیرون؟؟؟!خب اگه کسی رو میشناسی نداره ،یا این بچه های کار هستن ببر بده اونا

من یبار برای این بچه ها غذا بردم زرشک پلو مرغ رستورانی 

گفتن ما نمیخوایم اینو کباب دوست داریم 

اونا از خیلیا سیرترن فقط از بچگی کار میکنن همین

من چند ماه به شوهرم میگم گوشت نداریم دیروز رفته دو تا تیکه قلم خریده میگه غذا درست کن اما برای خودش ...

شما هم‌فقط واسه خودت و بچت بپز. اگه داره و اینطور رفتار میکنه جلوش آبدوغ  و نون و پنیر بذار