2777
2789

📈تدریس فارکس تریدینگ (توسط تریدر خانوم) به صورت آنلاین.

شغل به شدت مناسب برای خانوم های خانه دار و دانش آموزان.

آموزش تکنیکال ، آموزش روانشناسی حرفه ای بازار.

مفهموم لوریج ، لات ،اهرم و یادگیری مدیریت سرمایه به صورت کاربردی.

آموزش سبک پرایس اکشن مولتی تایم فریم.

✨من سه سال تجربه دارم و در حال حاضر میخوام اطلاعات و تجربیاتمو در اختیار هرکسی که میخواد به درامد دلاری عالی برسه بذارم.

از صفر تا صد رو بهتون یاد میدم.

به همراه پشتیبانی قوی و رفع اشکال.

هزینه فوق العاده مناسب هر جلسه: ۱۲۰ هزارتومان. ( تا هرکسی که شرایط مالی کلاس های به شدت گرون نداره هم بتونه یاد بگیره :)  )

مدرس: تحلیلگر بازارهای مالی بین المللی خانم کشاورز.

برای کسب اطلاعات بیشتر: 09385955435

سلام دوست خوبم

من دنبال آموزشش نیستم چون شرایط مالیشو ندارم اما دو سال پیش نزدیک به ده میلیون ارز های مختلف خریدم که الان فقط 2400 موجودی صندوقم امکان برگشتشون هست ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر ارزی که ارزشمند باشه، میره بالا.

بازار قابل پیش بینی صد درصد نیست.

ولی خیلی از بزرگان معتقدند ارزهای دیجیتال طی یکی دوسال آینده رشد می‌کنه.

به نظرم به عنوان یک سرمایه گذار و نه تریدر ، بیشتر صبوری کنید.

سلام دوست خوبم من دنبال آموزشش نیستم چون شرایط مالیشو ندارم اما دو سال پیش نزدیک به ده میلیون ارز ه ...

و این پول کم رو نادیده بگیرید.

چون حتی اگه پنجاه درصد هم احتمال این وحود داشته باشه که ارزها دوباره رشد چشمگیر کنن، شما سود خوبی به دست میارید.

و اگه هم نشد، با دو تومن چه کار میشه کرد!

ریسکش رو بپذیرید.

نظر شخصی.

هر ارزی که ارزشمند باشه، میره بالا. بازار قابل پیش بینی صد درصد نیست. ولی خیلی از بزرگان معتقدند ا ...

خودمم همین تصمیم گرفتم ، حالا یه مشورت دیگه ۲۰میلیون تومن آذر ماه بهم پاداش میدهن میخواهم اون رو هم سهام بخرم نظرت چیه ؟! نگو که بیتکوین بخر خودم چنگ میزنم 😄

و این پول کم رو نادیده بگیرید. چون حتی اگه پنجاه درصد هم احتمال این وحود داشته باشه که ارزها دوباره ...

فکر میکنم یه اشتباه بزرگی که انجام دادم اومدم از هر ارزی پونصد یا یک میلیون خرید زدم باید همه سرمایه رو میذاشتم روی یک یا دو تا ارز حالا اگر آشنا باشید با ارزها میتونم اسم ارزهای که دارم بگم شما نظرت رو بگی

خودمم همین تصمیم گرفتم ، حالا یه مشورت دیگه ۲۰میلیون تومن آذر ماه بهم پاداش میدهن میخواهم اون رو هم ...

بورس ایران هم با این حجم از تورم باید یه بالا روی خوب داشته باشه.

ولی راستش رمز ارز چیز نوئی هستش و هیچکس قاطعانه نمیتونه چیزی بگه. هیییییچ کس. همش احتمالاته.