2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما خودمون زمین کشاورزی داریم زیر نود تومن هاشمی رو نمی‌فروشیم. اگه مطمئنی هاشمیه بدون معطلی بخر ...

فعلا پایین اومد شالیکوبی داره کیلویی ۷۰ میدن ولی باز بالا میره

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

الان برنج پایین اومد بخر اگه میتونی زیاد بخر چون باز بالا میره ..من شمالم میدونم  روح اقای هاش ...

اخه عزیزم این نوع هاشمی بهش میگن سوزنی نمی دونم چطوره خوبه یا بد؟

والا ما خودمون زمین کشاورزی داریم زیر نود تومن هاشمی رو نمی‌فروشیم. اگه مطمئنی هاشمیه بدون معطلی بخر ...

چ بگم والا منم قبلا خریدم هاشمی اصل کیلوی 110 اما اینو بهش میگم سوزنی گفتم ببینم خوبه اینم

چ بگم والا منم قبلا خریدم هاشمی اصل کیلوی 110 اما اینو بهش میگم سوزنی گفتم ببینم خوبه اینم

برای نمونه ازش بگیر بپز . اگه خوب بود بیشتر بخر . به هرحال کیلویی ۷۰ تومنم گرونه و کلی پول براش باید بدی .

بله ما خودمون زمین داریم طارم محلی میخوریم

من پدرم شالیزار داره و برنج سالیانه منو میده ما هم طارم میخوریم . ولی قبول داری کیلویی ۱۱۰ هم ارزونه ؟؟؟ کارگر امسال روزی ۶۰۰،۷۰۰ تومنه . با این مشکلات بی آبی واقعا کشاورزی سخت شده .

من پدرم شالیزار داره و برنج سالیانه منو میده ما هم طارم میخوریم . ولی قبول داری کیلویی ۱۱۰ هم ارزونه ...

خدا پدرت رو حفظ کنه خدایی از کشاورز کم میخرن خستگی ب جونش میمونه 😥😥😥ایشالا ی روزی حق ب حقدار برسه ........شمال اگه نباشه مردم ایران لنگ برنج میشن

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍