2777
2789

آیا دوباره عاشق میشم¿¡

حالم خیلی بده ناخودآگاه گریه و گریه و گریه ...

😊آقایون درخواست دوستی ندن😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید بشی ولی اونو فراموش نمیکنی هر لحظه به یادشی هر اتفاقی بیفته توی ذهنته

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..

آره چرا که نه 

اگه به خودت کمک کنی که بیخیالش شی و تو ذهنت ازش بت نسازی خدا یه بهترشو میاره توی زندگیت که روزی هزار بار شکر می‌کنی که اون نشد

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

بستگی به خودت داره چقدر طول بکشه که بتونی ازین وضعیت خارج بشی ولی دوره سوگ رو باید طی کنی و تا ۶ ماه نرماله فکر کردن بهش بعدش دیگه باید بلند شی و به زندگیت ادامه بدی من دوبار شکست عشقی خوردم و بار اول یکسال و بار دوم سه ماه زمان برد تا بتونم به خودم بیام مطمعن باش دوباره هم عاشق میشی 😊 ازین تجربت درس بگیر و سعی کن تو رابطه های جدیدت عاقلانه تر رفتار کنی که دلشکسته و رنجور نشی

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲