2777
2789
عنوان

رژیم از امروز...

733 بازدید | 53 پست

امروز ۱۰ اردیبهشته رفتم رو ترازو دیدم ۸۸ کیلو شدم و خیلی غصه خوردم از امروز رژیمو شروع کردم بارژیمی ک شبیه کتوژنیکه ولی با اندکی تغییر

حذف نون .برنج .ماکارونی.سیب زمینی 

و شیرینی جات مصنوعی

این حذف کردنه دائمی نیستا

تا وقتی حدود ۷ الی ۱۰ کیلو کم کردم یواش یواش کربوهیدرات مصرف میشه درحدی ک ریزش مو نگیرم 

صبحانه رو میخورم ناهار نمیخورم شامم نزدیک ساعت ۶ الی ۷ 

بمونه ب یادگار تو پستم تا ۱۰ خرداد میام نتیجه رو میگم 

شما هم اگه دوست دارید بیایید باهم شروع کنیم

تواین  رژیم ورزشم نکنی خوب لاغر میشی

اما من پیاده روی میکنم حتما

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب من پارسال شهریورماه  بود شنیدم ک سه ماه بعدش عروسی برادرشوهرمه و تا آذرماه تونستم ۱۴ کیلو کم کنم سعی کردم و شد و خیلی تغییر کرده بودم  

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
به منم خبر بده ۱۰ خرداد منم دیروز رو ترازو رفتم ۱۰۲ بودم 

حتما  

عزیزم منم هم وزن توهم قدمم ۱۶۸ منم شروع میکنم خیلی دوست دارم منم لاغر بشم فقط عکس رژیمو نداری منم ...

من ازبس رژیما مختلف گرفتم دیگه خودم ی پا متخصص تغذیه شدم 😫 چیو میخای دیگه خودت میدونی اگه صبحانه  میخای بخوری دوسه تا سفیده تخم مرغ بخور با ی تیکه کف دست سنگک یا ی قوطی کبریت  پنیر و اگه شام میخای بخوری ی تیکه اندازه کبریت مرغ با کلی سبزیجات  موقع ناهارم پیش خانواده نباش برو ی جایی بادومی چیزی بخور   دیگه ماها استاد شدیم 😥

من ازبس رژیما مختلف گرفتم دیگه خودم ی پا متخصص تغذیه شدم 😫 چیو میخای دیگه خودت میدونی اگه صبحانه &n ...

منم از بس رژیم گرفتم و ول کردم خسته شدم.گفتم شاید  رژیمت رو برگه ای چیزی باشه طبق ا پون انجام میدی

ارزومه بشم ۶۰کیلو

اگرهم عکس نداری واسم بنویس منم انجام بدم دقیق باید چیکار کنم؟صبحانه ناهار شام میان وعده باید چی مصر ...

ناهار نخوردن  خیلی تاثیر میذاره تو زود لاغرتر شدن 

وای اگه رژیم پارسال منو میخای بدونی  من ازپزشک تغذیه آنلاین دستور میگرفتم 

ک همه وعده ها رو داشت و میزانش کم بود 

میان وعده روتاکیدمیکرد و هراز ۲۱ روز بود و من  ۶۰ تومن مجدد رژیم جدید میگرفتم  

و رژیم شوک هم داشت 

منم از بس رژیم گرفتم و ول کردم خسته شدم.گفتم شاید  رژیمت رو برگه ای چیزی باشه طبق ا پون انجام م ...

دیگه نیازی نیست طبق دستور بری خودمون میدونیم چی وچ اندازه بخوریم مثلا برنج بیتراز ۷ تا۱۰ قاشق نخور

خورشت با گوشت و مخلفات بیشتراز۴تا۵ ق نخور  

تخم شربتی  بخوریم تا معدمون زود پر بشه 

منم میخام با رژیم کم خوری وزن کم کنم 

بخدا اولاش سخته ولی عادی میشه خواهرم از ۹۵ رسیده ۶۰ الان ۷ ساله رو ۶۰ الی ۶۲ نوسان داره  من این دفه قول دادم