2777
2789
عنوان

تا حالا همچین اتفاقی براتون افتاده😧

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفرینم برا رئیس شرکت پدرم بود که خیلی ناحقی در حق و حقوق پدرم و خیلی از کارگران میکرد یادمه خیلی گشن ...

خدا همچین ادمایی رو خیر نده واقعن چقدر سخته😔

الحق که هیچ چیزی جز عشق و محبت "زن"رو زیبا نمی کنه :)🌱
خدا همچین ادمایی رو خیر نده واقعن چقدر سخته😔

بله واقعا  با اینکه اون موقع بچه بودم حس میکنم اه و نفرین بچه خیلی بهتر از آدم بزرگ دامن بگیره🤭🥲

الان آرزوم معلم شدنمه❤ رسیدم به آرزوی دومم❤️

دقیقاا هیچوقت یادم نمیره

دقیقا ماهم همچین جریانی داشتیم بابام راننده ماشین سنگین بود طرف ماشینو از بابام گرفت بعدم حقش هاپولی کرد و هیچی بهمون نرسید ماهم دلمون شکست خیلی به اون پوله نیاز داشتیم یهو کل زندگی طرف بهم ریخت یه زنش سکته کرد یه زنش خودش کشت

نه هنوز نگرفته خوشبخت تر داره زندکی میکنه با پولای ما

حالا خودم کافیه تو دلم یکیو نه مسخره بگم چرا اینجوریه 

همونجا درجا خدا میزنه پس کلم به کار زشت خودم پی میبرم و دگرگون میشم🤕🥴

منتظرم ببینم آخرعاقبت نا و اونا چی میشه😪

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
نه هنوز نگرفته خوشبخت تر داره زندکی میکنه با پولای ما حالا خودم کافیه تو دلم یکیو نه مسخره بگم چرا ...

دقیقا همچین جریانی داریم ماهم خدایی دقت کردی چرا واس ما ابنطوریه 🤕