2777
2789

تاحالا شده که کسیو نفرین کنین نفرین تون بگیره طرفو یا کسی از اطرافیانتون همچین اتفاقی براشون افتاد؟!

الحق که هیچ چیزی جز عشق و محبت "زن"رو زیبا نمی کنه :)🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای آره. تو فامیل شوهرم 

یک مادرشوهری به مادر عروسش گفت ایشالا عروسم بمیره ما راحت شیم. مادر عروس گفت ایشالا دو تا دخترت سیاه بخت بشن برگردن. خیلی زود پسر و عروس مادرشوهره که نفرین کرده بوده تو جاده چپ کردن و جا به جا مردن و فقط بچه شون زنده موند. و خیلی زود دو تا دختر همون مادرشوهره بیوه شدن و هر کدوم با یه بچه برگشتن خونه ی پدرشون

وای آره. تو فامیل شوهرم  یک مادرشوهری به مادر عروسش گفت ایشالا عروسم بمیره ما راحت شیم. مادر ع ...

یاخدا ازین ادمای سیاه زبون باید ترسید😑

الحق که هیچ چیزی جز عشق و محبت "زن"رو زیبا نمی کنه :)🌱
چطور نفرینی بود

نفرینم برا رئیس شرکت پدرم بود که خیلی ناحقی در حق و حقوق پدرم و خیلی از کارگران میکرد یادمه خیلی گشنگی می‌کشیدم خیلییی شبا با گریه میخابیدم بخاطر اینکه حقوقمون رو نمی‌داد نمیتونستم چیزی که دلم میخواد رو به بهشون بگم البته مطمعنم فقد من نبودم که نفرین کردم 

شنیدم مواد مصرف می‌کنه از کارش اخراج شد زندگیش از هم پاشیده کلا

الان آرزوم معلم شدنمه❤ رسیدم به آرزوی دومم❤️